sunnuntai 5. marraskuuta 2017

Koko koti järjestykseen - Lastenhuone (osa 1)

Meillä on kaksi ja puoli lastenhuonetta. Yksi pieni, yksi iso ja yksi yläkerran huone, joka on puoliksi lapsen (nuoren) käytössä. Niin että meillä törmää usein kysymykseen, mikseivät lasten huoneet pysy järjestyksessä. 

Voin kertoa, että pienen huoneen asukas pitää huoneensa aika hyvin järjestyksessä. Ison huoneen asukas ei pidä huonettaan lainkaan järjestyksessä. Yläkerrassa koitan olla käymättä, siellä siellä vallitsee kaaos. 

Pienimmän lastenhuoneen järjestelyyn ei mennyt edes kymmentä minuuttia. Siellä ei ole mitään turhaa, joten riittää, kun katson, että kaikki on paikallaan. 

Kirjoille on omat hyllynsä, ja ne käydään suunnilleen kerran vuodessa läpi (jos joku on liian "lapsellinen", se siirretään pikkuveljen kirjahyllyyn). Sekalaisia tavaroita on kovin vähän, ne katsoo myös parissa minuutissa. 

Vaatekaapista poistimme yhdessä pieneksi käyneitä tai epämukavia vaatteita, mutta niitäkään ei juuri ollut, koska poistamme ne yleensä sitä mukaa, kun huomaamme jonkin vaatteen rikkoutuneen tai käyneen pieneksi. 

Vaatekaapin ylähyllyllä on lisäksi ne lakanat, mitä tässä huoneessa käytetään. 

Helppo homma. Nyt kun vielä jaksaisi lähteä jompaan kumpaan Mordorin valtakuntaan raivaushommiin. 

ja tästä koululaisen huoneesta löydät kuvia eri järjestyksellä seuraavasta: Koululaisen huone. 

Nämä huoneet ovat jo järjestyksessä: wc, makuuhuone ja eteinen. Linkeistä löydät järjestelypostauksen, ne aukeavat uuteen ikkunaan. Järjestely on helppoa pieni pala kerrallaan! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!