sunnuntai 8. lokakuuta 2017

Syksyinen meikki Everyday Minerals - mineraalimeikeillä

Olen jo jonkin aikaa koittanut vaihtaa kosmetiikkaani ekologisemmaksi. Lisäksi kosmetiikan raaka-aineet ovat alkaneet kiinnostaa minua aiempaa enemmän. Laadusta en suostu kuitenkaan tinkimään, huonompaan en suostu missään nimessä vaihtamaan. Siksipä olen aina iloinen, kun löydän uusia, hyviä tuotteita, jotka täyttävät nämä kriteerini. 

Everyday Mineralsin tuotteet ovat ympäristöystävällisiä ja täysin vegaanisia. Toinen asia, mikä itselleni on tärkeä, on tuotteen hinta. En ole valmis maksamaan kosmetiikasta(kaan) mansikoita. Everyday Mineralsin tuotteet ovat perusmarkettikosmetiikan kanssa saman hintaisia.

Minulla on pintakuiva sekaiho, ja talvisin olen kalpea kuin haamu, joten jotain värillistä kaipaan kasvoilleni ennen töihin lähtöä. Meikkaamisesta on tullut minulle tapa, tosin lenkille voin lähteä ilmankin. Jotenkin minä herään paremmin, kun laitan aamuisin ripsiväriä. 

Mineraalimeikkipohja on kivan kevyt vaihtoehto meikkivoiteelle ja puuterille. Ja yhden tuotteen käyttämiseen menee tietenkin vain puolet ajasta - kiva juttu aamukiireessä! Mineraalimeikkipohja-ainetta otetaan siveltimellä pyöritellen rasiasta. Sitä pyöritellään kasvoille, ja lopputulos on heleä ja luonnollinen. Tämä on ehdottomasti suosikkituotteeni! 


Meikkipohjan valitseminen on helppoa, sillä kotiin pystyy tilaamaan ilmaisia näytteitä, joita kokeilemalla oikean sävyn löytäminen onnistuu. Minulla on käytössä normaalille- ja sekaiholle sopiva Semi-Matte mineraalimeikkipohja.


Silmissä minulla on luomiväriä sävyssä I want you back,  ja rajauksessa Purple rain - silmänrajausväri Kuivalla siveltimellä saa pehemän rajauksen, ja kostutetulla terävämmän. Pehmeään rajaukseen olen käyttänyt sävyäCinnamon street. Ajattelin hankkia myös pari uutta sävyä luomiväreihin, ja vaihtaa tällä hetkellä käytössä olevat (ties mitä sisältävät) luomivärit pois.

Huulissa on sävyttävä huulivoide, josta tuli toinen suosikkituotteeni. (Taidan hankkia jonkun toisenkin sävyn, tykästyin tähän todella!). Siveltimenä Double perfect luomiväri- ja silmänrajaussivellin.Linkeistä pääset suoraan Everyday Mineralsin sivuille tuotteisiin. Postaus on tehty yhteistyössä Everyday Mineralsin kanssa. 

4 kommenttia:

 1. Kaunis meikki! Olen itse tosi huono meikkaamaan... mutta tuo mineraalimeikkipohja alkoi kyllä kiinnostaa. Näihin täytyy tutustua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tämä on ihan superhelppo ja lopputulos on hyvä! Tästä tuli heti mun suosikkituote!

   Poista
 2. Kaunis meikki, passaa sulle tosi hyvin :)

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!