tiistai 17. lokakuuta 2017

Oppi & Ilo - hauskat oppimispelit ja -kirjat
Oppi & Ilon tuotteet ovat ihan täydellisiä. Niissä on kiva kuvitus, ne ovat opettavaisia ja ne ovat hauskoja. Kukapa nyt tylsiä tehtäviä tekee, ellei ole pakko. Tässä kolme syksyn uuttuutta leikki-ikäisille. (Tuotteet saatu.)

Oivalluksen iloa - tehtäväkortit

Monta kortillista tehtäviä. Sokkeloita, piirtämistä, kirjaimia, numeroita, pohtimista ja eroja. Tehtävät voi tehdä mukana tulevalla pyyhittävällä tussilla, joten kortit eivät ole kertakäyttöisiä! Osan tehtävistä lapsi voi tehdä itsenäisesti, osaan tarvitaan kaveriksi aikuinen. Ikäsuositus 4-6 vuotta. 

Minä itse tiedän - kortit


Pakallinen tehtäväkortteja, joissa eriaiheisia kysymyksiä. Vastaus laitetaan pujottamalla sormi kortin läpi, ja kurkkaamalla kortin takaa, menikö arvaus oikein. Tehtävät liittyvät arkipäivän asioihin, säähän, luonnontietoon, laskuihin, väreihin, tunteisiin.. Sadassa kortissa riittää kysyttävää! Ikäsuositus 4-6 vuotta. 

Tutki! Kakkaa - kuvakirja

Ihana luukkukirja, joka ei varmasti jätä ketään 3-6 - vuotiasta (ikäsuositus) kylmäksi. Kaikki, mitä halusit (sekä mitä et halunnut) kakasta tietää. Ja kukapa ei rakastaisi luukkuja? 

*

Tällä hetkellä muuten kolmen tuotteen tilaajalle säästää postimaksut! Itse ainakin ajattelin jouluna ilahduttaa lapsia Oppi & Ilon tuotteilla. (Kyllä näitä jouluasioita kannattaa nyt jo ruveta ajattelemaan, ettei tule kiire! Vai mitä?)


Aiempia postauksia Oppi & Ilon tuotteista löydät seuraavista linkeistä: 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!