torstai 27. heinäkuuta 2017

Metsäretkistä ja kiireettömyydestäYksi ihan parhaita juttuja kesässä on metsäretket ja makkaran paistaminen nuotiolla. Metsässä myös näkee aina jotain kaunista. Rakastan yksityiskohtia. Käppyräinen mänty on ihana. Kallioinen polku on ihana. Suopursu ja tupasvilla vasta ihania ovatkin! 

Ihan meidän lähellä on hyvä nuotiopaikka. Polku on juuri sopivan mittainen myös koiran ulkoilutukseen, niin että tämän ihanan tupasvillasuon ohi tulee aina välillä kuljettua. 

Minä panostan hyvinvointiasioissa eniten mielen hyvinvointiin. Voisin syödä terveellisemmin ja liikkua enemmän, mutta tärkeimpänä pidän sitä, että olen onnellinen. Jos muutama pala suklaata teen kanssa tekee minut onnelliseksi, syön ne suklaat. 

Hyvinvointiini kuuluu myös pitkät ja hitaat aamut. Työaamuinakin herään sen verran aikaisin, että ehdin lukea hetken, eikä minulla silti tule kiire. Kiireettömyys ja kauneus on siis minun vinkkini hyvinvointiin. 

Kauneutta löytyy niin monesta paikasta. Vaikka meillä on kamalan ruma keittiö, niin sielläkin on kauniita yksityiskohtia. Koitan katsella niitä, kun kaapinovet ärsyttävät.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!