tiistai 2. toukokuuta 2017

Miniloma Edenissä

Kävin viikonloppuna minilomalla lasten kanssa Oulun Edenissä. Tämä on meille tuttu matkakohde, olemme käyneet täällä monesti aiemminkin. 

Break Sokos Hotel Eden sijaitsee meren rannalla hyvien liikunta- ja ulkoilumahdollisuuksien vieressä. Lapsille on leikkialueita, hotellin vieressä on iso Nallikarin hiekkaranta ja kylpylä on ihana! 

Suosittelen toisen kerroksen Maisema-ravintolaa,jossa voit valita näköalan joko merelle tai kylpylään. Me söimme tällä kertaa aulabaari Arassa, koska ajomatkan jälkeen lapsilla alkoi olla niin nälkä, etteivät he jaksaneet odottaa Maisema-ravintolan avautumista. 

Lapseni rakastavat hotelleissa aamupaloja; sitä, kun saa valita ihan mitä tahtoo. Aamupala koostuikin rapeasta pekonista, verigreipistä ja suklaaputouksessa dipatuista vaahtokarkeista.. (No, minä jätin vaahtokarkit väliin ja nautin valmiiksi paloitelluista hedelmistä!)

Postaus on tehty yhteistyössä Break Sokos Hotel Edenin kanssa. 
Linkit vievät hotellin nettisivuille, mutta klikkaa niitä huoletta - en saa niiden käyttämisestä tuloja. :) 
Joka kerta Edenissä olemme olleet tyytyväisiä huoneisiin. Ne ovat siistejä ja mukavia. Tälläkin kertaa saimme parvekkeen merinäköalalla.

Paras juttu Edenissä on tietysti kylpylä. Illalla ennätimme uida pitkään ja aamullakin noin tunnin verran ennen aamupalaa. 

Edenissä on iso uima-allas, jossa tulee tasatunnein aaltoja. Lisäksi sieltä löytyy kolme poreallasta, vauvojen allas ja ulkoallas (jonne minä en uskaltanut, mutta vanhin poika uskalsi moneen kertaan.) Saunaosastolta löytyy perinteinen sauna, turkkilainen höyrysauna sekä roomalais-iiriläinen höyrysauna.

Aurinko paistoi ihanasti kattoikkunoista, joten kerrankin minua ei paleltanut! (Minähän palelen yleensä aina..) Ihmisiä oli hiukan vähemmän, kuin talviloma-aikaan, ja aamulla saimme uida melkein tyhjässä kylpylässä. Aika luksusta! 

Hotelli on viihtyisä ja tulemme tänne aivan varmasti vielä uudestaankin lomalle! 
Nallikarin alueella on muutakin tekemistä, joten pidemmällekin lomalle löytyy tekemistä. Talvella voi hiihtää tai pilkkiä meren jäällä, kesällä ja syksyllä retkeillä ja kesällä uida. Edenin vieressä on esimerkiksi liikuntahalli ja lähettyvillä on myös ponipiha sekä vauhtipuisto. 

Rannalla on iso kiipeilyteline ja sen vieressä pieni leikkipuisto. Toki ranta itsessään on kiva leikkipaikka lapsille. 


2 kommenttia:

  1. Nythän se on tämän Edeninkin toiminta loppunut, toimintaa operoineen Sokotel Oy:n vuokrasopimuksen päätyttyä.Tulevaisuudesta ei ole vielä tietoa, mutta mahdollista on, että kiinteistön omistava yhtiö tekee kiinteistöön peruskorjauksen, jonka tarpeessa se jo olikin, ja sitten toiminta siirtyy jonkun toisen ketjun alle. Mutta mistään ei ole vielä varmuutta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi jos loppuu kokonaan. Mä ja lapset on tykätty Edenistä paljon!

      Poista

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!