sunnuntai 14. toukokuuta 2017

Kevyt kevätmeikki Laveran tuotteillayhteistyössä Lavera
(linkit vievät Laveran nettikauppaan, mutta en saa niiden käytöstä tuloja) Kevyt kevätmeikki syntyi Laveran luonnonkosmetiikkatuotteilla. Pohjan tein Nude Effect Makeup Fluid - meikkivoiteella, joka Anna-lehdessä valittiin parhaiden markettikosmetikkalöytöjen joukkoon sekä mineraali-irtopuuterilla (Fine Loose Mineral Powder), yhdessä näillä tuotteilla syntyi kevyt ja kuulas, pienet virheet peittävä pohjustus. 

Luomissa on Beautiful Mineral Eyeshadow - luomiväri sävy Matt'n Blossom 24 ja huulissa huulipuna Beautiful Lips Colour Intense, sävy Dainty Rose 35. 

Poskipunana on So Fresh Mineral Rouge Powder, sävy Charming Rose1. 

Olen nyt viikon ajan käyttänyt Laveran tuotteita, ja ne ovat ihanan keveitä. Testiin saamani sävyt ovat erittäin hyvät. Vaikka aluksi arastelin luomiväriä, sainkin huomata, ettei se tehnytkään luomistani itkuisen punaisia vaan keväisen raikkaat! Huulipunaan ihastuin heti. 

Laveran sivuilla kerrotaan tarkemmin NaTrue-sertifikaatista ja muista valmistusaineista (joihin kuuluu vain luonnon omia raaka-aineita, ei siis synteettisiä aineita). 

2 kommenttia:

 1. Muutamia Laveran tuotteita itseltä löytyy. Juuri tuosta keveydestä tykkään luonnonkosmetiikan kanssa. Kaunis meikki. :)
  http://viivyvierellain.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minulla on ollut jotain käsivoidetta aiemmin, mutta nämä meikit olivat ihan uusi juttu!

   Poista

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!