keskiviikko 1. maaliskuuta 2017

Ompelukone/tietokone-pöydän uusi maaliTakkahuoneen ompelukonepöytä, joka toimii tietokonepöytänä, sai uuden maalipinnan. Pöytään on uusittu pöytälevy alkuperäisen oltua liian huonossa kunnossa entisöitäväksi, ja maali oli niin kulunutta, että oli aika maalata pöytä uudestaan. 

Puhdistin pöytälevyn Nitor Maalarinpesuaineella. Sitä on helppo käyttää; ensin suihkutetaan pesuainetta maalattavalle pinnalle ja sitten pyyhitään pesulapulla. Sen jälkeen maalasin kaksi kerrosta V33 kalustemaalia. Pöytää ei tarvinnut pohjamaalata eikä hioa, joten maalaustyö oli helppo ja nopea. 

7 kommenttia:

 1. Voi suloisuus mikä mäykkä! Mummolassa oli ihana ompelukonepöytä, kenellehän se meni perintönä vai lojuuko varastossa... Saisi kivan meillekin vähän ehostamalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minunkin ompelukonepöytä on mummulastani, itse asiassa ukkini äidin ompelukone. Olen halunnut tämän ihan pienestä saakka, ja onnekseni sainkin!

   Poista
 2. Kauniilta näyttää pöytä! Meiltä ilmalämpöpumppu löytyy olohuoneesta. Itse keskitän katseeni kristallikruunuun ilmalämpöpumpun sijaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä voisi olla ratkaisu, jokin oikein iso valaisin, johon katse väkisin kiinnittyy!

   Poista
 3. Kauniilta näyttää pöytä! Meiltä ilmalämpöpumppu löytyy olohuoneesta. Itse keskitän katseeni kristallikruunuun ilmalämpöpumpun sijaan.

  VastaaPoista
 4. Näyttääpä kivalta! :) Toimisiko plafondi paremmin katossa, jos tuntuu, että roikkuva lamppu osuu silmään pumpun kanssa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja tämä toinen vaihtoehto. Eli joko plafondi, tai jokin oikein iso lamppu, mutta ei nykyinen välimuoto.

   Poista

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!