torstai 23. helmikuuta 2017

Viihtyisä wc ja markettikosmetiikkasuosikkeja


Muutama wc-kuva vaihteeksi. Yksi huone, jonka sisustukseen olen tyytyväinen! Ei mitään turhaa, ja kaikki tarpeellinen sopii järkeville paikoille. 

Lipaston isoihin laatikoihin sopii käsipyyhkeet, vessapaperit, hiustenmuotoilutuotteet, meikit, käsisuihku, hammasharjat ja vanulaput ja pumpulipuikot. Enemmänkin sopisi, mutta ei noihin muuta tarvitse laittaa. 

Pöydällä on käsisaippua(t) ja käsivoide. Minun markettikosmettiikkalempparituotteet onkin tuossa näkösällä.  Välillä on ihana hemmotella itseään erikoisemmilla tuotteilla, mutta useimmiten ostan kosmetiikkaa marketeista. Lakritsantuoksuinen käsisaippua on oikeasti tosi kiva, ja sille sopiva pari on sitruunantuoksuinen käsivoide. 

6 kommenttia:

 1. Marseille-saippua :D Leikkaan sen neljäksi palaksi ja käytän käsisaippuana ja suihkussa. Ei kuivata eikä ärsytä ihoa, vaikka se nyt ei juuri tuohon tarkoitukseen olekaan tehty, vaan mm. nahan pesuun. Nahkaa se on ihmisnahkakin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, nimmari jäi, eli T: farmarin rouva

   Poista
  2. No, minnekkäs se varsinainen viesti on hävinnyt, kyllä se vielä illalla näkyi? Yritetäänpäs uudestaan. Vastasin siis, että Marseille-saippua. Leikkaan sen neljään palaan ja käytän käsisaippuana ja suihkussa. Ei kutita eikä kuivata ja tuntuu tällaiselle herkkähipiäiselle oikein mukavalta Sehän on siis tarkoitettu mm. nahan pesuun, mutta nahkaa se on ihmisnahkakin:D T: farmarin rouva

   Poista
  3. Varsinainen viesti oli mennyt roskapostikansioon! Täytyypä kokeilla tuotakin, en tiennytkään, että se sopii ihmisillekin! Mutta miksipä ei? Kiitos vinkistä!

   Poista
 2. Lakritsantuoksuinen saippua on aika hauska idea :)
  Kirjoitin itsekin samasta aiheesta vähän aikaa sitten, käythän lukaisemassa!
  http://westendmum.fi/2016/12/10/uusi-vieras-wc-ja-pilkahdus-keittiosta/

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!