torstai 16. helmikuuta 2017

Ihan kahdestaanSillon tällöin teen asioita lasten kanssa ihan kahdestaan. Minulla on kolme lasta, ja arjessa niitä kahdeskeskisiä hetkiä ei aina ole. Siksi on kivaa - ja tärkeää - järjestää sellaisia. 

Välillä teen lasten kanssa jotain niin, etteivät muut veljet pääse mukaan. En tee tästä numeroa, vaan otan yhden pojan esimerkiksi mukaan kauppaan. Ei sen tekemisen tarvitse olla välttämättä mitään ihmeellistä, pääasia on huomio. 

Nyt olen taas käyttänyt poikia vuorotellen kahvilassa. Jokainen pääsee eri kahvilaan. Siellä saa tilata mitä haluaa, ja sitten vietämme herkutteluhetken. Äiti ja poika. Ihan parasta. 

Nuorimmainen halusi käydä myös kirjastossa, ja kävimme lainaamassa luettavaa. Keskimmäiselle riitti se ruokakauppa. 

Täytyy kysyä, lähtisikö vanhin huomenna kahville kanssani, vai onko hänellä muita suunnitelmia. 

Voin kertoa, että tällainen kahdenkeskinen kahvilahetki on itsellekin kiva, kun ei tarvitse häslätä kolmen kanssa, vaan pystyy oikeasti nauttimaan hyvästä teestä tai hyvästä kakusta. 

(Minun suosikkikahvilani täällä Kajaanissa on Ullan Unelma. Siellä on paras valikoima leivonnaisia, ja kyllä ne ovat parhaan makuisiakin. Parasta teetä taasen saa Tsaikasta.) 

4 kommenttia:

 1. Kahdenkeskinen aika lasten kanssa on tosi tärkeää <3 Tuo kahvilareissu on kiva ajatus :) Minä käyn tämän kevään esikoisen kanssa Lapsi ja aikuinen -kuvataidekurssilla, ensi syksynä on keskimmäisen vuoro.

  VastaaPoista
 2. Kaunis tapa huomioida jokaista erikseen :)
  http://westendmum.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään kävin kahvilassa vanhimman kanssa. Mukava olla jokaisen kanssa ihan kahdestaan, antaa huomiota ihan vaan yhdelle. Aivan erilaista, kuin silloin kun ollaan kaikki yhdessä.

   Poista

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!