keskiviikko 12. lokakuuta 2016

Valkoinen ja musta sauna
Saunasta tuli valkoinen ja musta. Ja tässä järjestyksessä, sillä vaikka mustaa onkin enemmän, valkoinen näkyy paremmin. Olen tosi tyytyväinen lauteiden valkoiseen väriin! En halunnut sellaista läpikuultavaa pintaa, josta puunsyyt näkyvät, vaan melkein peittävän (kuitenkaan vaikuttamatta seinämaalilla maalatulta..).

Lauteet on petsattu Liberon Saunasävy - petsillä, väri valkoinen. Yksi kerros riittää peittävän lopputuloksen saamiseen. Päällä on vielä kerros Sauna suojaöljyä, joka suojaa kosteudelta ja lialta. Näin valkoiset lauteet myös pysyvät valkoisina. 

Harmittaa, etten heti löytänyt näitä maaleja, olisimme nimittäin säästyneet yhdeltä ylimäräiseltä seinien maalauskerralta, jos olisin käyttänyt näitä Liberonin tuotteita (valikoimasta löytyy valkoisen lisäksi musta ja monta ruskea sävyä). 

Liberonilla on myös ekologinen Bloom - tuotevalikoima, joista erityisesti Kookos-maali kiinnostaa minua.. 

Kylppärin valaisin tuo vähän iloisuutta muuten aika pelkistettyyn sisustukseen, sähkömieskin kehaisi sitä! 

Yhteistyössä Colornova (maalaatpa melkein mitä tahansa, maalit löytyvät täältä!) Keltaisista linkeistä pääset suoraan tuotteisiin, ja linkkien takaa löytyvät työohjeet ja tarkat selostukset kustakin tuotteesta. Näin omalla kokemuksella voin suositella! 

8 kommenttia:

 1. Tyylikäs sauna....ja tuo suihkutilan lamppu on ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tuo lamppu huusi heti minulle, että se haluaa meidän kylppäriin!

   Poista
 2. Hei näyttää kivalta, itseasiassa tosi lähellä meidän kylpyhuonetta :D Meillä tylsemmät lamput ja katto mäntypaneelia. Se on vuosien varrella kellastunut ja tarvitsee käsittelyn.. Mutta minua kiinnostaisi, onko valkoiset lauteet hankala pitää puhtaana? Toisaalta, ei kai ne sen vaikeammat kuin puunvärisetkään..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nämä on pysyneet tosi hyvin valkoisina, ihan vain peruspesua olen tehnyt.

   Poista
 3. Hei. Kivan näköinen sauna! Onko sinät käsitelty myös Liberon-petsillä? Moneenko kertaan? Itsellä olis myös tarkoituksena saada mustat seinät saunaan, ja tuo näyttää hyvälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiitos paljon! Nyt on pakko sanoa, etten ole ihan varma seinästä! Muistaakseni Supi saunasuoja, koitan etsiä tarkemman tiedon! Ja muistin mukaan kahdesti maalattiin, yksi kerta ei peittänyt. Mutta ei varmaankaan Liberonin maali ollut, koska tässä postauksessa en näin ole mainunnut.

   Poista
 4. Moikka!

  Olemme remppaamassa saunaamme ja olisin kysellyt, löysitkö seinien mustan maalin tietoja? Onko väri pysynyt hyvänä pidemmän käytön aikana?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, en ole löytänyt enää tän saunan tietoja, pahoittelut! (Olen muuttanut tästä saunasta pois 2018, joten en osaa sanoa tästä että miten on kestänyt..) Nyt käsittelimme saunan mustalla Satu saunavahalla, ja tykkään siitä tosi paljon!

   Poista

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!