sunnuntai 11. syyskuuta 2016

SadesuihkussaVoi miten ihanaa on käydä suihkussa! Reilu kaksi viikkoa väliaikasuihkua oli enemmän kuin tarpeeksi. Ja uusi suihku on niin ihana! Ensinnäkin se on kaunis, ja toiseksi sadesuihku vain on hyvä. Vesi ropisee hiljaa ja rauhallisesti. Toki sen saisi rankkasateellekin, jos haluaisi, mutta minusta on ihanaa, kun vesi valuu hiljalleen. 

Suihku löytyi Taloon.com-nettikaupasta, ja se toimitettiin kotiovelle kahdessa päivässä. Suihkussa on sadesuihkun lisäksi tavallinen käsisuihku, jossa on erilaisia suihkuvaihtoehtoja. 

Etsin sopivaa, juuri oikeanlaista suihkua tuntikausia. Kiersin kaikki kaupat ja istuin tietokoneella monta iltaa. Googletin keskustelut ja kokemukset, ja päädyin lopulta tähän. Asennus oli helppoa, ja suihku toimii kuin unelma. 


Taloon.com-nettikaupasta löytyy tarvikkeet kaikkiin kodin remontteihin. Suihkuihin pääset suoraan tästä ja Hansgrohen tuotteisiin tästä
Näissä kuvissa näkyy nyt ensimmäistä kertaa meidän uusi kylpyhuone ja viimeisessä kuvassa pikkuisen saunan seinää.  Valmista ei vielä ole, listoja puuttuu, wc-istuin puuttuu, lauteet puuttuvat, samoin valaisimet ja kaikki pienet, mutta tärkeät jutut, kuten wc-paperiteline, löylymittari ja uudet pyyhkeet.. Pikkuhiljaa. Haluan että kaikki on ihanaa ja kaunista, mitään sinnepäin-tuotetta en halua uuteen, ihanaan kylpyhuoneeseeni! 

6 kommenttia:

 1. Sadesuihku on kyllä ihana. Meille tuli pari vuotta sitten kylppäriremontin yhteydessä. Ja saman värinen saunakin on 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun pitää tulla katsomaan, kuinka samiksia oikein ollaankaan!

   Poista
 2. Ihana suihku ja aivan ihana tuo seinä suihkun takana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, seinää en ennättänyt kauaa miettiä, mutta suihkua etsin pitkään ja hartaasti!

   Poista
 3. Kiva on suihku ja kylpyhuone! Melkoinen muutos entiseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on! Oon niin onnellinen tästä uudesta kylppäristä, vaikka ei ole vielä valmiskaan!

   Poista

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!