maanantai 5. syyskuuta 2016

Paperikauppa Putinki ja kalenteri ensi vuodelle


Voi kuinka jokin voi olla suloista! Minä, suunnittelija, olen ihan innoissani! Joko saa suunnitella ensi vuotta? Joulua edes? Tässä nimittäin hirmu hyvä vinkki lahjaksi: kalenteri. 

Nämä kalenterit ja kortit ovat Putinki Oy:n valikoimasta. Putingin myymälöitä on Helsingissä kaksi, muuten tuotteita löytyy esimerkiksi kirjakaupoista ja tavarataloista. Kalenterien ja korttien lisäksi Putingin valikoimaan kuuluu muistikirjoja, julisteita ja paketointitarvikkeita, ja kaikki niin suloisia ja kauniita! 

Kuvasarjan alimmassa kuvassa on Mira Malliuksen kortti, ja eläinkortit ovat Henna Adelin maalaamia. Itse lähetän kortteja sukulaisille ja ystäville aina juhlapäivinä, opin tavan mummultani, jolle kirjoitin kortteja vuosikaudet (hän kun ei voinut reuman takia itse enää kirjoittaa). Nyt minulla on monta kaunista korttia, joista voisi toisaalta tehdä taulujakin. (Ja kortit on painettu Suomessa!) Muumien ystävänä valintani ensi vuoden kalenteriksi on selvä. Muumikalenteriperheestä löytyy kalenteri joka tarpeeseen, ja kaikki kalenterit on kuvitettu Tove Janssonin alkuperäisin kuvin. Nämä kalenterit ovat niin kauniita, ettei niitä tarvitse piilottaa kaapin sisälle, niinkuin teen rumemmille kalentereille. 

Perhekalenteriin sopii viiden ihmisen menot ja siihen on merkitty juhlapäivät. Pieni kalenteri ei vie paljoa tilaa, ja siinäkin on ihana kuvitus. Käsilaukkuun sopiva muistikirjakalenteri on juuri täydellinen: siihen sopivat kaikki suunnitelmat ja muistiinpanot. Kirjassa on mustavalkoinen kuvitus ja paljon tilaa kirjoittaa.

Suuressa seinäkalenterissa on nimi- ja juhlapäivät sekä niin isot ruudut, että omia muistiinpanja sopii hyvin. Muumikalenteri 2017 esittelee kaikki kaksitoista Tove Janssonin kirjoittamaa ja kuvittamaa kirjaa. Kalenterin voi hyvin ostaa jo nyt, sillä alkusivulla on pieni kalenteri jo vuoden 2016 lopuksi. 


2 kommenttia:

  1. Pian on se aika että uudet kalenterit pitää ostaa. Noissa kalentereissa oli ihanat kuvat. Mä tykkään että on joka päivälle tilaa kirjoittaa menemiset, että tietää kuka on missäkin tai kuka tulee meille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä on ihan superihanat kalenterit! Minulla on erikseen työkalenteri, mutta kotikalenteriin merkitään kaikkien menot - siihen sopii hyvin tuollainen perhekalenteri.

      Poista

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!