maanantai 1. elokuuta 2016

Uusi yöpöytä - kaksi käyttötarkoitusta

Vaihdoin takkahuoneen järjestystä keväällä, ja siitä saakka olen etsinyt sinne pöytää. Takkahuone toimii työhuoneena, ja koska tietokone on pienellä ompelukonepöydällä, ei papereille ja muille tarvikkeille ole ollut omaa paikkaa. 

Tulostimen pöytänä toiminut jakkara saa nyt lähteä, koska sain tilalle näppärän yöpöydän, jossa on tarpeeksi tilaa kaikelle tarpeelliselle. 

Kyseinen pöytä löytyy Veken kalusteen nettikaupasta. Veken kaluste on suomalainen perheyritys. Nettikaupassa monipuolinen valikoima huonekaluja, eri tyylisiä ja eri valmistajien tekemiä, ja tuotteet toimitetaan kotiovelle. Ja juuri nyt siellä muuten on ale! 


Tähän väliin yksi kirjavinkki: Tatiana de Rosnayn kirja Nimeni on Sarah kannattaa lukea! Kirja on aiemmin julkaistu nimellä Avain. 

Minä ihastuin tähän pöytään kauniin muodon vuoksi. Laatikon ja jalkojen väri ja muoto pistivät heti silmään selatessani tuotteita. Samaan sarjaan olisi pöytää ja senkkiä ja kaappia.. Laitanpa korvan taakse muistiin! 

Kokeilin yöpöytää myös makuuhuoneeseen, ja hyvin se olisi sopinut sinnekin, vai mitä? Mielestäni tällaiset huonekalut ovat parhaita, joita voi käyttää muuhunkin, kuin alkuperäiseen tarkoitukseensa! 

Yhteistyössä Veken kaluste

2 kommenttia:

  1. Kaunis toi yö/työpöytä, sekä toinen pöytä.Ne ovat kivan väriset.

    VastaaPoista
  2. Yö-työpöytä! Minusta tämä on myös kaunis. Pidän paljon valkoisesta, mutta tämän pöydän halusin ehdottomasti värillisenä.

    VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!