lauantai 13. elokuuta 2016

Ihana, ihana elokuuElokuu on aina ihana. Vaikka loma loppuu ja työt alkavat, on vielä kesä. On pikkuisen syksykin jo, arki alkaa, ja arkeakin rakastan. Loma tuntuu paljon paremmalta, kun tietää, että on työ mihin palata tai mennä. 

Elokuun alku oli aurinkoinen, kuten koko kesä täällä. Serkkuni Keski-Suomesta oli sitä mieltä, että aina satoi tai tuuli. Ilmeisesti sielläpäin oli huonompi kesä. Itselläni ei valittamista ole, tämä oli niin hyvä kesä, kuin mitä Suomessa voi odottaa. Ainoa kylmä viikko oli silloin, kun  me olimme Kreetalla. 

Tänä kesänä meillä on ollut vähän siilejä. Joskus niitä oli kuusi kerralla syömässä, ja vielä joku saattoi käydä yksinäänkin. Tänä vuonna yksi kovin kesy ja yksi pieni siili majailevat pihapiirissä.

Paluu arkeen tuo mukavaa rytmiä elämiseen. Ilmeisesti loma on tehnyt tehtävänsä hyvin, sillä pääni on täynnä ajatuksia ja ideoita. Lapset menivät kouluun ja hoitoon hyvillä mielin. Toivottavasti tulee lämmin syksy, eikä talvi kiirehdi! 6 kommenttia:

 1. Voi kun siili on suloinen. Meillä ei ole vuosiin näkynyt yhtään, harmillista.
  Teille kävi hyvä tuuri, kun olitte Kreetalla, täällä kylmä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on ensimmäinen koti, jonka pihalla on siilejä. Olen aina toivonut niitä pihalleni!

   Poista
 2. Oi mitä ihania siilejä! <3 Elokuu on munkin mielestä mahtava. On vielä kesä, sato kypsyy, pimenevät illat on tunnelmallisia. Toivottavasti vaan lämpöä ja valoa riittäisi pitkälle syksyyn asti, sateista loppukesää ja syksyä en kaipaisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä onkin ihan samanlaiset ajatukset! Pimeät illan on ihania. Kynttiläaika alkaa just nyt!

   Poista
 3. Minäkin pidän arjesta! Esim. joulun jälkeen oikein nautin tavallisista arkipäivistä. Kateellinen noista siilistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joulussa mulla on poikkeus, koska en pidä talvesta.. Joulun voimalla jaksan alkutalven, mutta tammikuusta huhtikuulle on kamalaa..

   Poista

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!