lauantai 12. maaliskuuta 2022

Älä tule neuvomaan

Minun tapani elää sopii minulle, mutta en oleta sen sopivan kaikille.

Törmään jatkuvasti ajatuksiin, somepäivityksiin ja kommentteihin, joiden mukaan kaikkien pitäisi tehdä asiaa x ja ajatella tavalla y. Tai koska juuri minä ajattelen näin, niin muidenkin pitäisi, sillä minun tapani on oikea.

Ei kuulkaa ole näin.

Sitä voi kuvitella olevansa niin viisas, että muiden pitäisi seurata perässä.

Minä en ainakaan kuvittele, että kaikille muille sopii minun elämäni. En haluaisi, että joku matkisi minun elämääni, vaan että jokainen löytäisi oman tapansa olla ja ne asiat, mitkä tekevät onnelliseksi.

En myöskään halua, että joku muu tulee neuvomaan minua, ellen itse apua pyydä.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!