maanantai 21. helmikuuta 2022

Vegaanin keittiössä Elina Innanen: Vegaanin keittiössä 

Parempaa arkiruokaa kasviksista


Kustantaja Readme


Vegaanin keittiössä on yli neljäsataa sivuinen kasvisruokajärkäle. Se on uudistettu painos, ja se sisältää uusia reseptejä sekä Vegaanin aamupalakirjan. Ohjeet eivät siis lopu hetkessä kesken! 

Rakastan keittokirjoja, joissa on kauniit kuvat. Ja jos sisällössä on muutakin kuin ruokaohjeita, kirja on vielä parempi. Tämä on juuri sellainen. 

Ohjeet on jaettu eri kategorioihin. Kirjasta löytyy niin salaatit, keitot, leivät, pääruuat, dipit, leivonnaiset, juomat kuin puurotkin, sekä tietysti jälkiruuat. Mukava yksityiskohta on ohjeet yrttien kasvattamiseen ja idättämiseen! 

Vinkkejä löytyy muihinkin kasvisruoka-asioihin, kuten kasvimaidon valitsemiseen. Kirjassa myös selitetään, mitä erilaiset kasvisruokailuun liittyvät raaka-aineet ovat ja mihin niitä käytetään. Kirja on sopivan simppeli sellaiselle, joka ei kasvisruuasta niin paljoa tiedä. 

Heti alussa Innanen kumoaa harhaluulon vegaaniruuan kalleudesta. Vegaaniruuan perusainekset, kuten palkokasvit, täysjyvätuotteet ja sesonkikasvikset ovat edullisia. Kirjasta löytyy myös vinkkejä siihen, kuinka ruokakassi pysyy edullisena. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!