lauantai 26. helmikuuta 2022

Olen oikeassa

Minun tapani elää sopii minulle, mutta en oleta sen sopivan kaikille.

Törmään jatkuvasti ajatuksiin, somepäivityksiin ja kommentteihin, joiden mukaan kaikkien pitäisi tehdä asiaa x ja ajatella tavalla y. Tai koska juuri minä ajattelen näin, niin muidenkin pitäisi, sillä minun tapani on oikea.

Ei kuulkaa ole näin.

Sitä voi kuvitella olevansa niin viisas, että muiden pitäisi seurata perässä.

Minä en ainakaan kuvittele, että kaikille muille sopii minun elämäni. En haluaisi, että joku matkisi minun elämääni, vaan että jokainen löytäisi oman tapansa olla ja ne asiat, mitkä tekevät onnelliseksi.


 

2 kommenttia:

  1. Näinpä ❤️. Muiden ei tarvi elää kuin minä, kunhan muutkin muistavat olla vaatimatta minulta samanlaista tyyliä kuin heillä on.

    VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!