lauantai 4. joulukuuta 2021

Luonnonkosmetiikkaa - tutut suosikit ja tehokosteuttaja


Yhteistyö / House of organic

Nykyisin on helppo valita meikeissäkin luonnonkosmetiikkaa. Eri merkkejä on vaikka kuinka paljon, myös edullisia. Olen käyttänyt jo vuosia Everyday mineralsin ja Lily Lolon meikkejä, koska ne ovat juuri sellaisia, mistä pidän. 

Niissä ei ole turhia ainesosia (ei mitään vaarallista eikä myrkyllistä, niin ihmisille kuin luonnollekkaan). Luonnonkosmetiikka on eettinen ja ekologinen valinta, jos kosmetiikkaa joka tapauksessa käyttää. 

Laajan valikoiman luonnonkosmetiikan tuotteista löydät House of organicin nettikaupasta. Merkkejä, joita voin suositella ovat esimerkiksi Everyday minerals, Lily Lolo, Boho, Laponie of Scandinavia, Havu cosmetics, Hurraw!, Joik, Madara ja Mossa. Nämä ovat kaikki järkevän hintaisia. (Tämä suositteluni perustuu siis siihen, että olen itse näitä käyttänyt, ja hyväksi havainnut.) 

Sain kokeiltavakseni itselleni uuden tuotteen, BYBI Beauty Mega Mist Hyaluronihappo kasvosuihkeen. Se on tarkoitettu kuivalle iholle (jollainen minulla erityisesti talvisin on). 

Hyaluronihappo kosteuttaa ihoa (sillä se vetää vettä tehokkaasti puoleensa), ja sen on todettu korjaavan pieniä haavoja. Kosteutettu iho on kimmoisampi, joten rypyt näkyvät vähemmän. (Paras tapa suojautua ryppyjä vastaan on välttää aurinkoa.)

En itse käytä kovinkaan montaa ihonhoitotuotetta (kasvojen puhdistusaine ja kosteusvoide riittävät), mutta talvisin ihoni tarvitsee jonkun lisäkosteuttajan. BYBIn kasvovesi toimii, ja on lisäksi ihanan tuoksuinen. Kasvovesi myös imeytyy nopeasti, mikä on itselleni tärkeä ominaisuus - inhoan tahmeaa ihoa. 

Voin siis lisätä tämän tuotteen suositeltavien listalle! 

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!