keskiviikko 8. joulukuuta 2021

Hyvinvointia huulillesi - Havu cosmetics

 


Yhteistyö HavucosmeticsArvonta instagramissa Rakastu_arkeen

Joululahjaksi on kiva antaa jotain kaunista, käsintehtyä tai luksusta. Havu cosmetics on näitä kaikkia. Havun valikoimasta löytyy valmiita lahjapakkauksia huulten hoitoon, ja lahjakorttihan on aina kiva valinta.

Havun tuotteet ovat suomalaista luonnonkosmetiikkaa, niissä ei ole mitään ylimääräisiä aineita. Ei säilöntäaineita, ei eläinkokeita. Pakkauksetkin ovat biohajoavia!

Itse tykkään ostaa lahjaksi juuri tälläisia pieniä arjen luksustuotteita. Pakkasen kuivattamille huulille valmis kuorinta, naamio + voide - paketti sopii loistavasti! Huulinaamiossa on tyrniöljyä, kuorintaaineessa koivun tuohta (ja ihana tuoksu!)ja huulivoiteessa sheavoita sekä avokado- ja manteliöljyjä. 

 Havulta löytyy myös huulipunia. Kun väri loppuu, hylsyyn voi ostaa uuden väripuikon. Värisävyjä on useita. Huulipuna ei ole tahmea, ja kestää hyvin. Ainesosaluettoloa lukiessa oli mukavaa huomata, että oudon kuuloisista aineista oli kerrottu, mitä ne oikeastaan ovat, esimerkiksi mehiläisvahaa ja jojobaöljyä. 

Tuotteet ovat siis kauniita, toimivia, eettisiä ja ekologisia. Juuri nyt pakkasten rohduttamat huulet kaipaavat tällaista hemmottelua! 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!