tiistai 21. syyskuuta 2021

Sisustusjulisteilla koti kodikkaaksi

 Yhteistyö / Gallerix 


Kodin viihtyisyydestä olen kirjoittanut usein aiemminkin. En ole kovin vaihtelunhaluinen sisustuksen suhteen, eli kun saan jonkin huoneen valmiiksi, se saa olla suht samanlaisena pitkään. En seuraa trendejä, enkä kovinkaan montaa sisustustiliä. Kauneudesta pidän kovastikin, mutta en osaa määritellä mitään sisustustyylejä. 

Olisi ihanaa, jos kodin jokaisella esineellä olisi jokin tarina. Sellaisten esineiden keräämiseen menisi vain tolkuttomasti aikaa, enkä pidä keskeneräisyydestä. Onkin tosi ihanaa, että vaikka olemme asuneet tässä kodissa vasta alle vuoden, suurin osa remonteista on tehty ja sisustuskin on monessa huoneessa lähes valmis. (Kyllä hommalistalla on vielä parisenkymmentä asiaa, että tekemistä riittää seuraavallekin asumisvuodelle!)

Mikäli sinun kotisi kaipaa juuri nyt sisustusjulisteita ja kuvia, saat 30% alennusta Gallerixin valikoimasta koodilla rakastuarkeen30 , ellei siellä ole valmiiksi jokin alekampanja meneillään. 

Valikoima on laaja! 

Muutama kuva odottelee vielä päätöstä, minne ne sijoittuvat. Yhden julisteen käänsin ylösalaisin, mutta noissa abstrakteissa oma maku voikin määrittää miten ne laittaa.. Ja iso Apricot- juliste päätyikin pöydän vierestä vessaan, jossa seinän musta väri korostuu nyt kivemmin. 

Kuvissa näkyviin julisteisiin pääset suoraan seuraavista linkeistä: 

Forest vegetation

Fluid art no3

Maple keys

Rustic no1

Monkeys on a bike

Apricot cluster no2

Abstract space no1

In the wild

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!