perjantai 24. syyskuuta 2021

Kauniita kaupunkikoteja ja tarinoita niistä

 Laura Elo & Paula Kultanen Ribas: Uniikit kaupunkikodit 

Inspiraatiokirja - Luo itsesi näköinen koti 

kustantaja Readme.fi 

Älä seuraa trendejä, vaan luo oma, uniikki tyylisi. 


Kirjan on kirjoittanut Paula Kultanen Ribas ja kuvat ja tarinat niiden takana on Laura Elon. Elo on sisustanut kaupunkikoteja ympäri maailman. Kirjassa esitelläänkin sisustusideoiden lisäksi hänen elämäntarinaansa ja sisustusfilosofiaansa. Ja juuri siksi tämä kirja on parempi kuin monet muut sisustuskirjat! Sisustukset eivät jää pelkiksi pinnallisiksi ideoiksi ja asuntoesittelyiksi. 

Elon sisustusfilosofian mukaan asunnon suunnittelu lähtee asukkaasta, ei asunnosta tai jostain tyylisuunnasta tai aikakaudesta. Elo miettii, mikä on asukkaan tarina, millaiset ratkaisut helpottaisivat tämän arkea. Mikään tyyli ei miellytä kaikkia. 

Pienten asuntojen tilankäyttö on tarkkaa, jotta lopputulos on sekä viihtyisä että toimiva. Kodeista löytyy niin etätyöpisteitä kuin arjen onnipaikkoja. 

" Onnistunut tilasuunnittelu ja kodinsisustus on paljon muutakin kuin visuaalisuutta, tärkein tavoitteeni on luoda arjen onnellisuutta."

Kirjassa on pieniä pohdintatehtäviä oman sisustustyylin löytämiseen (kun tietää, mitä haluaa ja mistä pitää, ei tule tehtyä virhehankintoja). 

Minua ilahduttaa myös se, että Elo kierrättää kaiken mahdollisen ja säästää vanhaa. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!