maanantai 30. elokuuta 2021

Olohuoneen musta seinä + Desenion julisteet
Meille kaunis ja viihtyisä koti on tärkeä. Kaunein huone meillä on ehdottomasti olohuone. Ja nyt se on entistä kauniimpi, kun seinätkin ovat lopulta valmiina. 

Toiselta puolelta maalasimme seinän mustaksi ja toiselle puolelle ripustin julistetauluja. Löydät julisteet Desenion valikoimasta suoraan alla olevista linkeistä: 


Keskimmäinen Artichokes meillä onkin ollut jo ennestään. Sekin on Desenion. Yhdessä kehyksessä on äitini virkkaama pöytäliina. 

Minulla ei ole koskaan aiemmin ollut sisustuksessa mustaa, mutta tähän taloon musta selvästi sopii. Aloitimme käsittelemällä lattian, ja sen jälkeen hankimme muutamia mustia huonekaluja. Julisteisiin halusin myös mustaa. 

Julistetaulut ovat siitä kivoja, että niillä saa nopeasti halutunlaisen tunnelman, ja tauluja voi vaihdella eri paikkoihin kotona fiiliksen mukaan. Meiltä tauluja löytyy melkein jokaisesta huoneesta. 

Nyt kun olohuone on valmis, on aika miettiä jotain alakerran olohuoneeseen (vai olisiko se takkahuone?), jotta sinne saisi yhtä mukavan tunnelman. Ehkä sekin kaipaa jotain mustaa? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!