maanantai 12. heinäkuuta 2021

Ruusu ja Rosmariini - Hyvää oloa luonnosta

 

Yhteistyö / Ruusu ja Rosmariini Kirjoitin muutama päivä sitten pienistä, helpoista valinnoista ympäristön hyväksi. Postauksessa kerroin, että kertishöylien vaihtaminen kestohöylään on paitsi ekologinen, myös edullinen vaihtoehto. 

Toinen pieni juttu, joka tulee ajan myötä edullisemmaksi, on deodoranttikivi. Tällainen deodorantti oli minulle aivan uusi tuote, mutta olen vakuuttunut sen toimivuudesta - olen päässyt testaamaan sitä kolmenkymmenen asteen helteessä. Tuote toimii niin hyvin, että se jää kyllä päivittäiseen käyttöön. Sen käyttöikä on näin ollen vuodesta kahteen, eli se tulee todellakin halvemmaksi ajan kuluessa. 

DeoCrystal Stick on tuoksuton, eikä siinä ole alumiiniyhdisteitä. Siinä on vain mineraalisuoloja. Kertaakaan deodorantti ei ole käytössäni pettänyt eikä se aiheuta ihoärsytystä.

Kehäkukka rosmariinivoide on ihanan tuoksuinen ja hyvin kosteuttava. Neljän aineen voiteessa ei ole mitään ylimääräistä. Myös yrttisalva on vedetön. Siinä on useita yrttejä, jotka auttavat lihasjännityksiin ja ihon hiertymiin. Kaakaovoin ja appelsiinin tuoksuiset huulivoiteet on pakattu söpöihin pikkupurkkeihin. Molemmissa on kaakaovoita, joka pehmentää ihoa. Kumpaankin on lisätty E-vitamiinia, joka auttaa säilyttämään kosteutta ja suojaa ihoa. 

Ruusu ja Rosmariini on kotimainen yritys, joka valmistaa luonnonkosmetiikkaa. Verkkokaupassa on saatavilla myös tosi suloisia saippua-alusia! Luonnonkosmetiikkavalikoimasta löydät hius-ja vartalosaippuoita sekä erilaisia voiteita. Ruusun ja Rosmariinin voiteet ovat säilöntä- ja lisäaineettomia. Niissä on kosteuttavia kasviöljyjä. Tuotteita saa myös tuoksuttomina.

Erilaisia palasaippuoita on useita, ja niistä voi tilata kokeilupakkauksen, jos ei tiedä, millainen itselle sopisi. Kokeilupakkaukseen kuuluu neljä erilaista saippuaa, ja tilatessa voi jättää toiveen, mitä haluaisi kokeilla. Hius- ja vartalosaippuat sopivat koko keholle päästä varpaisiin. 

Instagramissa Rakastu_arkeen on arvonta Ruusun ja Rosmariinin tuotteista! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!