maanantai 21. kesäkuuta 2021

Kun voit tehdä ihan mitä vaan, tee hyviä juttuja

 


yhteistyö / Ninnimoi


Yksi mahdottoman hyvä elämänohje on seuraava: 

Kun voit tehdä ihan mitä vaan, tee hyviä juttuja! 

Mitä hyvän mielen juttuja juuri sinä voisit tehdä tänään? Mikä ilahduttaisi sinua? Entä miten sinä voisit ilahduttaa muita? Älyttömän tärkeitä kysymyksiä!

Rakastu arkeen on olemassa juuri siksi, että huomaisimme nämä pienet, ilostuttavat jutut. Instagramin puolella onkin juuri nyt arvonta, jossa voit voittaa Ninnimoin tuotteita. 

Ninnimoi on sotkamolainen (siis kainuulainen, kuten minäkin alun perin!) hyvän mielen kauppa. Ninnimoin suunnittelija Nina on ammattihaaveilija. 

Hyvän mielen kaupasta löytyykin kaikkea suloista, kuten kalentereita, julisteita, kortteja, vihkoja ja kierrätyspuuvillakasseja. Kassien puuvilla on ylijäämämateriaalia tekstiilitehtaista. Minulla on tällainen kassi aina käsilaukussa. Ohut kassi ei vie siellä paljoa tilaa. Kuljen paljon kävellen, joten kestokassille on usein tarvetta. Pellavan värinen kassi on myös kaunis; tärkeä seikka kaltaisilleni esteetikolle. 

Muutkin Ninnimoin tuotteet ovat kauniita. Kivan pelkistetyt ja toisiinsasopivat värit ja kuosit ovat raikkaita. Valikoimassa on paljon tuotteita, joissa on jokin ajatus. Tekstijulisteiden seasta valitsin kuitenkin kotimme seinälle Kainuun kartan, olenhan kotoisin itärajalta pienestä Suomussalmen kirkonkylästä. Postauksen maisemakuvat otin siellä viime viikolla. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!