lauantai 2. tammikuuta 2021

Uuden vuoden suunnittelua - Putingin kalenteriyhteistyö / Putinki
 

Uusi vuosi ja uuden vuoden suunnittelu. Voi miten minä pidänkään suunnittelemisesta! Olen todennut, että saan niin paljon enemmän aikaiseksi, kun suunnittelen asioita. 

Jos en suunnittele, en tee mitään. En ole lainkaan extempore- ihminen, vaan jumitan sitten kotona. Luen ja juon teetä. (Näissä kummassakaan ei ole mitään vikaa, mutta onhan se nyt kivaa tehdä jotain muutakin välillä.)

Uuden vuoden alkaessa on ihanaa aloittaa uusi kalenteri. Merkitsen sinne kaiken mahdollisen. Jokaisen kuukauden alussa teen suunnitelman siitä, mitä kuukauden aikana tapahtuu. Kenelle voin ostaa syntymäpäivälahjan, mitä juhlapäiviä voin muistaa. Tälläisia varten minulla on iso seinäkalenteri. Siitä on helppo hahmottaa miten mikäkin päivä sijoittuu suhteessa toisiin. Tarvitsen kunnollisen näkymän.

Yhtä tärkeä minulle on viikkokalenteri. Sinne merkitsen kaikki hoidettavat asiat. En muista yhtään mitään, jos en laita hammaslääkäreitä ja muita muistiin. Kun ne ovat muistissa kalenterissa, minun ei tarvitse miettiä niitä aktiivisesti. Voin käyttää energiani muiden asioiden miettimiseen. 

Haluan ehdottomasti paperisen kalenterin. Kun tehdyn asian voi viivata listasta yli, mieli on paljon parempi kuin puhelimen muistiinpanoista poistettu muistutus. 

Tämän vuoden aloitan Putingin kauniilla tuotteilla, joista on arvontakin instagramissani Rakastu_arkeen. Tänä vuonna yritän entistä enemmän tukea suomalaista suunnittelua ja suomalaisia yrityksiä. 

Putingin valikoimissa on kalenterien lisäksi esimerkiksi kortteja ja bujoiluun sopivia tarvikkeita. Hauska idea ovat aikuisten palkintotarrat. Itse käytän paljon vihkoja erilaisten asioiden suunnitteluun ja seuraamiseen (jopa raha-asioitani seuraan ihan perinteisen vihkon avulla).

Tule osallistumaan seinä-ja viikkokalenterien arvontaan instagram-tililläni. Seinäkalenterin kuvitus on Henna Adelin (samoin kuin eläinmagneettien- ja tarrojen) ja viikkokalenteri on Pentikin uutuus Helene. Värikkäät eläinkuvitukset taasen ovat Mira Malliuksen. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!