torstai 3. joulukuuta 2020

Musta lattia öljyvahalla Instagramissa enemmän: rakastu_arkeen

Yhteistyö / Colornova

Linkeistä pääset suoraan tuotteisiin. En saa linkkien klikkaamisesta tuloja. 

Kodin kauneus vaikuttaa suoraan ja valtavan paljon onnellisuuteeni. Minulle (Ja meille molemmille) kodin viihtyisyys on tosi tärkeää. Siksipä uuteen kotiin muuttaessa oli selvää, että haluamme remontoida sen sellaiseksi, että se on meidän näköinen. 

Kotimme on vuonna 1960 valmistunut pieni talo, täysin erilainen kuin aiemmat kotini. Tässä kodissa ei ole turhaa tilaa, mutta kuitenkin sopivasti omaa rauhaa jokaiselle. 

Taloa on remontoitu aiempien omistajien toimesta aika paljon, mutta yläkerran lattia oli vanha ja kellastunut. Se ei todellakaan ollut kaunis. Lattiaremontti on järkevintä tehdä heti ensimmäisenä, ennekuin taloon on tuotu tavaroita. Ensimmäisen viikon asuimmekin vielä Alexin asunnossa (siitä lisää täällä: Kerrostaloelämää), ja remontoimme töiden jälkeen tätä uutta kotia.

Jos lattiassa on ennestään lakkaa, se pitää hioa pois. Tätä varten kannattaa vuokrata kone. Hiontapöly imuroidaan pois, ja varmistetaan, ettei minnekään jää lakkaa. Paikoista, joihin koneella ei pääse, lakan saa pois Liberon stripper lakan- ja maalinpoistoaineella ja teräsvillalla.

Hionnan jälkeen lattia vahattiin Liberon Kova Öljyvahalla yhteen kertaan. Valitsimme lattian sävyksi mustan, ja olen tähän valintaan todella tyytyväinen! Värillisen öljyvahan päälle levitettiin vielä väritön öljyvaha suojakerrokseksi.  
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!