perjantai 23. lokakuuta 2020

Muutto kerrostaloon: Ensimmäistä kertaa elämässäEnsimmäistä kertaa elämässäni muutan kerrostaloon. En ole koskaan ikinä asunut päivääkään kerrostalossa. Nyt muutan viikoksi neljänteen kerrokseen, ja jätän melkein kymmenen vuoden omakotitaloasumisen taakseni. Tosin, tätä kerrostaloelämää kestää tosiaan vain viikon. Olemme nyt tehneet talokaupat yhteisestä kodista, ja kunhan saamme hieman remonttia tehtyä, pääsemme koko porukka muuttamaan suloiseen, uuteen kotiin. Kerrostaloelämä jääkin siis viikon mittaiseksi kokemukseksi. 

Olen toki viettänyt täällä aikaa jo vaikka kuinka paljon ja useitakin viikonloppuja, ja toisaalta pidän kerrostalossakin asumisesta. Kaikki on lähellä, ihan vieressä. Ei mitään pihatöitä, parvekkeellakin voi nauttia kauniista syysilloista. Ja voin kertoa, että juuri nyt asunto on aivan sekaisin muuton takia.. 

Aloitan myös uudessa työssä heti maanantaina, ja remontin aloitamme sunnuntaina. Jatkamme sitä kaikki iltapäivät koko viikon ajan. Kiireinen viikko siis tulossa! On ihanaa ajatella, että pian pääsemme kuitenkin kaikki tavalliseen arkeen ja tavaratkin löytänevät paikkansa pikkuhiljaa.. Ensimmäiset kuvat uudesta kodista näet instagramista, rakastu.arkeen-tililtäni. Blogin puolelle päivitän kuulumisia uudesta kodista tietysti myös heti, kun ennätän! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!