tiistai 15. syyskuuta 2020

Meidän kaunis koti on myynnissä

Tämä ihana, kodikas talo, jossa olen asunut kaksi vuotta, on nyt myynnissä. Alun perin tarkoitus oli asua tässä pidempään, mutta elämä nyt ei yleensä mene niin, kuin on suunnitellut. Tulee uusia suunnitelmia. Uusia haaveita. Uusia mahdollisuuksia. 

Niinpä, kotimme on nyt myynnissä. Kaunis ja kodikas rintamamiestalo etsii uutta perhettä asukkaikseen. Tämä on koti, jonka pohjaratkaisu antaa mahdollisuuksia moneen. Virallisia neliöitä ei ole montaa, mutta todellista tilaa on vaikka kuinka paljon. 


Pönttöuuni ja takka luovat tunnelmaa. Itse rakastan kuistia, olen lapsesta saakka halunnut kuistin. Puiset portaat vievät kodikkaaseen yläkertaan, josta löytyy yllätyshuone (sivuvintit on hyödynnetty todella hyvin). Kellarissa on paljon harraste- ja säilytystilaa. Pihatavaroille on oma varastonsa, ja lisäksi kiinteistöön kuuluu tilava, lämmitetty autotalli. 

Piha on kaunis, siellä on viihtyisä patio ja takapihalla ei ole naapuria lainkaan. Ellei naapuriksi lasketa siilejä, oravia ja fasaaneja. Pihalla kasvaa ihana omenapuu, ja luumupuu ja kirsikkapuut tekevät jo muutamia hedelmiä. Pihan perältä pääsee lenkkipoluille, ja pururata lähtee muutaman sadan metrin päästä. 

Entiseen kotiimme pääset kurkkaamaan täällä: Vanha koti 


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!