perjantai 17. heinäkuuta 2020

Asiat järjestyvät aina


Asiat järjestyvät aina. 

Olen huomannut, että asiat järjestyvät aina tavalla tai toisella. Usein aivan eri tavalla, mitä olisi itse toivinut tai suunnitellut. Usein paremmin, kuin osaisi kuvitellakaan. 

Stressaan milloin mistäkin, ja jälkeen päin huomaan, että se on ollut aivan turhaa. Hukkaan käytettyä energiaa. Asioita kannattaisi murehtia vasta sitten, kun ne ovat oikeasti ajankohtaisia. Usein murehdin asioita, joita ei edes tapahdu. 

Tässä eräänä päivänä poika jäi vahingossa junaan, koska aikataulut menivät sekaisin ja yhden vaihdon sijaan tulikin kolme. Asia järjestyi, poika pääsi kotiin. Myin kerran taloni tietämättä minne muutan. Uusi, ihana koti löytyi. Olen pariinkin kertaan irtisanoutunut työpaikastani tietämättä, mitä seuraavaksi tekisin. Kummallakin kerralla löysin uuden, paremman työn. 

Luottamusta siis. 
Asiat järjestyvät jotenkin. 
Kaikkea ihanaa voi olla tulossa. 

ps. Nämä kuvat ovat suosikkikahvilastani Villa Marengista Hämeenlinnassa. 

2 kommenttia:

  1. Oi että, olisipa tuollainen luottamus elämään!!! Ihanaa, että olet uskaltanut ja saanut parempaa tilalle. Hassua, miten sellaista uskoo kyllä tapahtuvat muille, mutta jotenkin vaikea uskoa samaa omalle kohdalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä olin aiemmin juuri se, joka ajatteli olevansa maailamn tavallisin. Se, jolle ei ikinä voisi sattua mitään erikoista. Toisaalta, ei ehkä ole jonkun muun mielestä sattunutkaan. Omasta mielestäni elämääni on tullut isoja asioita. Toki minunkin on vaikeina hetkinä vaikea luottaa, olen erittäin taipuvainen katastrofiajatteluun, mutta koitan opetella siitä pois. Toivon sinulle rohkeutta ja uusia, ihania asioita!

      Poista

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!