tiistai 5. marraskuuta 2019

Rakkauskalenteri







tuotteet saatu / Love365


Olen kuullut, että parisuhdetta pitäisi huoltaa kuten autoa. Miksi auton huolto muistuu helpommin mieleen? Kyllä talvirenkaat saa veihdettua ja öljyt katsottua, mutta tuleeko puolisoa katsottua muuten kuin arvioiden? 

Rakkauskalenteri on työkalu parisuhteen huoltoon. Siitä löytyy tehtäviä, joiden avulla pääsee taas lähentymään omaa kumppaniaan. Rakkauskalenteri löytyy myös englannin- ja ruotsinkielisenä. 

Joskus rakkaus on piilossa arjen alla. Rakastuminen on helppoa, rakastaminen taas vaatii välillä ponnisteluakin. Rakkauskalenteri sisältää 12 luukkua, joissa jokaisessa on tehtävä. Rakkaus syntyy teoista, sanoista, kosketuksista ja kohtaamisista. Kalenterin avulla nämä lisääntyvät. 

Kalenteria voi availla omaan tahtiin, tai vaikka yhden luukuun kuukaudessa. Luukut sisältävät konkreettisia vinkkejä ja tehtäviä. Rakkaus vaatii aikaa, ja kalenterin tehtävien avulla sitä voi helpommin järjestää. 

Love365 on rakkauden lahjatavarakauppa, josta rakkauskalenterin lisäksi löytyy muitakin parisuhteen ylläpitoon liittyviä asioita. 

Ihania lahjaideoita ovat esimerkiksi Rakkauslahjakortti, jossa on valmiina lahjaideoita sekä Rakkausvihko, johon voi jättää terveisensä toiselle vaikka töihin lähtiessä. Minusta ainakin on ihanaa saada pieniä viestejä. 

Kauniit tuotteet voi jättää näkyville, jolloin niitä muistaa paremmin käyttääkin. Jos innostuu Rakkauskalenterin tehtävistä, myös Rakkauden tekoja - vihkoa kannattaa katsoa. Se on tehtävävihko hyvän olon lisäämiseksi parisuhteessa. 

Hyvän olon kokemukset vahvistavat parisuhdetta. Henkinen yhteys luo tietä fyysiseen läheisyyteen, joka toimii suhteen liimana. Rakkauden tekoja - tehtäväkirja harjoitukset lisäävät hyvää oloa parisuhteeseen.

Antaisitko lahjaksi paremman parisuhteen? Vaikka itsellesi? 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!