lauantai 23. maaliskuuta 2019

Parasta koiralle - Rahulan eläintarvikkeet

Kaupallinen yhteistyö /  Rahula / Somessa
Vaaleanpunaisten linkkien klikkaamisesta ei tule minulle tuloja. 

Kukapa ei haluaisi pitää läheisistään huolta. Lemmikit ovat usein omistajilleen kuin perheenjäseniä, joten niistä halutaan huolehtia hyvin. Lemmikin terveydestä on helppo pitää huolta sopivalla ruualla ja pari pientä juttua huomioiden. 

Lemmikkitarvikkeiden nettikaupasta ruokien ja tarvikkeiden tilaaminen on helppoa. Rahulan verkkokaupasta löydät niin koirien ja kissojen, kuin jyrsijöiden, akvaarion elävien, matelijoiden ja lintujenkin tarvikkeet ja ruuat. 

Kattavasta valikoimasta on helppoa valita tarvitsemansa. Meidän pian jo yhdeksänvuotias mäyräkoira oli kipeästi hammaslääkärin tarpeessa, mutta hammaskiven poistajan avulla tämä reissu siirtyi myöhemmäksi. Toki palkinnoksi Voksi sai herkkuja, ja jatkossa hampaat pestäänkin sitten maksanmakuisella hammastahnalla (herkkua!). 

Koiran hammashoidossa tärkeintä onkin ennaltaehkäisevä hoito. Tärkeintä on harjata hampaat päivittäin. Jos hammaskiveä on paljon, on parasta antaa eläinlääkärin hoitaa hampaat. Mikäli hammaskiveä poistaa itse, pitää olla erittäin varovainen, ja koiran pitää osata olla ihan paikoillaan. Kuivaruuan pureskelu kuivana sekä rustojen ja puruluiden pureskelu auttaa pitämään hampaat puhtaana. 

Erilaisia kuivaruokia on tarjolla vaikka kuinka. Oikean valitseminen ei ole vaikeaa, ruokia löytyy kaikenlaisille koirille. Meidän mäyräkoiralle sopii pienille koirille suunniteltu ruoka. Esimerkiksi Eukanuban mature & small kuivaruoka on suunniteltu ikääntyneille, pienille koirille. Siinä on juuri sopiva määrä energiaa ja erilaisia ravintoaineita. Ainakin meidän koira on nyt ikäännyttyään ruennut syömään aiempaa enemmän. (Nykyisin sille kelpaavat esimerkiksi kurkunpalat, joita se ei todellakaan vielä pari vuotta sitten syönyt.) Eukanuban nappulat on suunniteltu niin, että niiden pureskelu puhdistaa hampaita. 

Toinen juuri meidän koiralle sopiva ruoka on ANF, sillä Voksi on kovin herkkävatsainen koira. Rahulan valikoimassa on paljon erilaisia kuivaruokia, joista jokainen varmasti löytää omalle koiralleen sopivan. 

Toki lemmikki on myös herkkunsa ansainnut. Voksin suosikkeja ovat hampaiden puhdistustikut, ja välillä on kiva saada ruuan sekaan märkäruokaakin. Voksi onkin kova kerjäämään herkkuja, sillä se ei muista, että olisi jo jotain saanut. (Voksin pöljäilyjä näet muuten enemmän instagramista tililtäni rakastuarkeen.)

Rahulan verkkokaupasta löytyy koiralle kaikki, mitä se voi tarvita: lelut, aktivointi- ja harrastusvälineet, ruuat ja herkut sekä hoitovälineet. Samoin muillekin lemmikeille. Minulla rupesi taas tekemään mieli kania tai liskoa.. Tai kun saisi edes pihalle oravia! (Niitä minulla onkin ikävä vanhasta talosta.) 

Rahulalla on verkkokaupan lisäksi myös kuusi myymälää (Jyväskylä, Lahti, Lappeenranta, Haukipudas, Mikkeli, Varkaus). Erilaiset eläintarvikkeet löytyvät helposti ja tilaus on nopea tapa hankkia kaikki tarvittava kerralla. 


  
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!