maanantai 25. maaliskuuta 2019

Kaupunkijuliste
Juliste saatu / Kaupunkijuliste

En saa linkkien klikkaamisesta tuloja


Pala kerrallaan koti muuttuu enemmän kodikkaaksi. Vaikka talo olikin ostohetkellä ilahduttavan kivannäköinen, ei se tietenkään valmis ollut. Edellisen kodin kaikki tavarat eivät ole löytäneet paikkaansa täällä uudessa kodissa, ja jotain puuttuukin. Ja jotkut huoneet kaipaavat ihan remonttiakin. 

Olohuone on se huone, jolle pitäisi tehdä jotain ja mielellään nyt ja pian. Tapetti on varmaan 90-luvulta, ja tosi huonossa kunnossa. Tämä asia on jo ainakin suunnitteluvaiheessa. Ja sehän tarkoittaa, että huoneeseen voi hankkia seinille tauluja ja sohvalle uusia tyynyjä. 

Kaupunkijulisteella voi näyttää rakkautensa kotipaikkakunnalle tai niinkuin minä, haaveelle. Valitsin julisteeseen Rooman, sillä se on sellainen haavekaupunki, jossa haluaisin käydä. Se edustaa myös sitä, että ihan jo haaveilu on kivaa. Kunhan saan julisteen seinälle saakka (ensin pitää laittaa ne tapetit), kuva muistuttaa minua haaveilun tärkeydestä. 

Mistä tahansa Suomen kaupungista, kylästä tai kunnasta on mahdollista saada juliste, ja lisäksi valikoimassa on monta kaupunkia ulkomailtakin. Jos sisustukseen sopii paremmin mustapohjainen kuva, sekin onnistuu. 

Ja nyt, Arvonta! Päättynyt

Seuraamalla instagramissa tilejä Kaupunkijuliste ja Rakastuarkeen, voit voittaa itsellesi oman kaupunkijulisteen! Kommentoi instagramiin arvontakuvaan tilille Rakastuarkeen että olet mukana. Julisteen voitti Sampitar. 

Laitan voittajalle viestiä, ja hän saa voittaessaan valita mieleisensä julisteen Kaupunkijulisteen valikoimasta. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!