keskiviikko 2. tammikuuta 2019

Vielä katsaus viime vuoteenTammikuu

Luin kirjoja. Uutena juttuna rupesin tekemään lyhyitä videoita kodin järjestelyyn liittyen. (Niitä ei tosin ole hetkeen tullut. Katsotaan, jatkuvatko ne. :) )


HelmikuuMaaliskuu
Maaliskuussa jaoin lastenkasvatusohjeita (huumorilla). Jaoin pääsiäisen aikaan tietysti pääsiäisvinkkejä  (lisää pääsiäisvinkkejä). 

Huhtikuu

Minä ja mäyräkoira juhlimme syntymäpäiviä ja kaunistin kotia. Postasin myös pari helppoa ja ihanaa brunssiohjetta. Toukokuu

Toukokuu alkaa tietysti vapulla ja munkkiohjeella. Ihastuin teeruusuihin ja maalasimme lastenhuoneen. 

Kesäkuu 

Kesäkuussa olin aivan liian väsynyt. Pitää muistaa jatkossa, että lomalle ei saa jäädä väsyneenä!

No, tein kuitenkin hyvää ruokaa, vietin viikon kotiseudullani, tein tortillakakkua ja nautin muutamasta kauniista päivästä kotipihalla

 


Heinäkuu 

Lämpimin ja aurinkoisin hellekuukausi ikinä koskaan! (Rakastan aurinkoa!) Parhaiten heinäkuusta jäikin mieleen lämpö. (Oli niin ihanaa lukea kirjaa puun alla varjossa!) (Ja vielä kerran: ihana loma!)


Heinäkuusta jäi mieleen myös retki. 


Ja muistutan vielä kuukauden ruokalistasta (ja helpoista ohjeista)! 


Elokuu

Elokuussa möimme kotimme, jossa olimme asuneet seitsemän vuotta. Tuntuu, että siitä olisi jo paljon pidempi aika! Sain valmiiksi kodin järjestelyn (mikä oli toki pakollistakin muuton takia). 
Syyskuu

Elokuun lopussa muutimme uuteen kotiimme, josta esittelin ensimmäiset paikat syyskuun alussa: olohuone ja makuuhuone. 

Lisäksi mietin onnellisuutta ja sitä, kuinka onnellisuus muodostuu pienistä asioista. (Kuten omenapuusta tai siitä, että töihin voi kävellä.)Lokakuu

Lokakuussa teimme pihahommia (ihana, lämmin lokakuu!) ja kirjoitin ohjeen ihanaan sitruunakakkuun. (Sekä lasten hauskoja lausahduksia.)Marraskuu

Marraskuussa aloitin joulunodottelun. Erityisesti ihastuin puisiin koriste-eläimiin, jotka voivat olla esillä koko vuoden. Mainittakoon myös sisäilmaystävällisemmät kynttilät .
Joulukuu

Joulukuuhun kuuluu piparkakkutalo, joulun aloitus ja tietysti joulusuunnittelua. Lisäksi ennätin käväistä Tallinnan joulutorilla. Maustekakku sopii myös alkuvuoden leivonnaiseksi. 

2 kommenttia:

 1. olikin mennyt ohi tuo joulukuun maustekakku...
  maustekakut ovat suosikkejani, joten testiin!

  sulla on kivoja ja suhteellisen vaivattomia leivontaohjeita. Täältä taisin löytää juustosarvetkin, joista tuli meillä yksi teinin ykkösherkuista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minä en jaksa mitään vaikeita juttuja tehdä, en ole näpertelijä ollenkaan. Hyvää ennenkaikkea, ja mielellään myös helppoa!

   Poista

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!