maanantai 28. tammikuuta 2019

Uuden kuukauden lupaus


Telkkarista tuli uusin Tuntematon sotilas, ja koskapa en ollut sitä nähnyt, katsoin sarjan puolison kanssa. Tavallisestihan minä en juurikaan telkkaria katso, paitsi jääkiekon mm-kisat keväisin, nekin tunnelman takia, en minä jääkiekosta paljoakaan ymmärrä. 

Ihan kivaa on ollut iltaisin katsoa yhdessä sitä Tuntematonta. Vanhin poika on myös änkeytynyt kolmanneksi kahden istuttavaan sohvaan. 

No mutta tämä ei nyt ollut se pointti, mistä halusin kertoa, vaan se, että näitä isoja murheita katsoessa tuli mieleen, että kovin hyvin on meillä asiat. 

Kaikki perusjutut on kunnossa. On ruokaa, on lämmintä, saadaan nukkua. Kukaan ei ole kuolemansairas. Silti monet asiat voivat harmittaa ja painaa mieltä. 

Juteltiin sitten siinä elokuvan jälkeen kanssa, että enemmän pitäisi kiinnittää taas huomiota kaikkeen siihen, mikä on hyvin. Mikä toimii, mistä voi olla iloinen ja onnellinen. 

Aina on jotain harmia ja jotain, mikä ei mene niinkuin haluaisi, mutta jos ne jutut ei ole kovin kauheita, niin odotellaan että ne asiat menee ohi. Onhan nuo menneet ennenkin. Pakkanen loppuu joskus, ja sitten taas kesällä on viimeistään lämmin. 

Nyt teen helmikuulle sellaisen lupauksen, että teen tarkoituksella asioita, joista tulee hyvä mieli. Tällainen uuden kuukauden lupaus on paljon parempi idea, kuin uuden vuoden lupaus. Kuukausi on tarpeeksi lyhyt aika, niin että sen jaksaa. (Minä en ainakaan jaksa tehdä koko vuoden kestäviä lupauksia.)

Elikkä, nyt vain miettimään, mikä kaikki ilahduttaa tai tekee onnelliseksi. Mitä se voisi olla? Mikä pieni juttu ilahduttaa juuri sinua? 


ps. Lisää samasta aiheesta: 5 ohjetta onnellisuuteen

Nämä kuvat on ihanasta kahvilasta Villa Marenki, jossa kävin työkaverin kanssa. Tässä yhdistyi monta asiaa, jotka ilahduttivat: hyvä seura, kaunis miljöö ja hyvä syötävä. Tänne menen uudestaankin, tästä tuli uusi suosikkikahvilani! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!