sunnuntai 20. tammikuuta 2019

Tammikuun kirjavinkit


Lindsey Kelk: Meillähän oli tauko 

Liv odottaa, että Adam kosisi häntä, mutta tilanne muuttuukin päinvastaiseksi. Parasta kirjassa on se, että se kulkee vuorotellen kummankin näkökulmasta ja näin lukija pääsee kurkistamaan kummankin ajatuksiin. 

Perushauska chick-lit. Laura Honkasalo: Vie minut jonnekin

Kolmekymppinen Nella ei oikein saa otetta elämästään. Avopuoliso haluaisi lapsia, pikkusisko elää täydellistä blogielämää ja töissä on yyteet. Nella haluaisi juoda viiniä töiden jälkeen ja haahuilla. 

On mielenkiintoista päästä sellaisen ihmisen ajatuksiin, joka elää täysin erilaista elämää kuin mitä itse elää. 


Henriikka Rönkkönen: Mielikuvituspoikaystävä ja muita sinkkuelämän perusasioita

Kirja, joka on kirjailijan mukaan " täyttä faktaa ja fiktiota. Varmaa on kuitenkin se, että kaikki on tapahtunut. Kerron asiat rehellisesti ja suoraan. Puhun paljon seksitä ja käytän härskejä sanoja." Eli toisinsanoen hauska kirja siitä, millaista on olla sinkku Tinderin aikakaudella.(Ei pelkästää helppoa.)Amanda Vaara: Yösähköä

Sarjan ensimmäinen osa, Pientä fiksausta vailla, aloitti Venlan tarinan. Venla tekee elämänmuutoksen ja perustaa majatalon sekä näistä kertovan blogin. 


Ensimmäinen osa oli hyvä, tämä toinen ei oikein tuonut mitään uutta. Kuitenkin sellainen kirja, jota lukee silloin, kun ei jaksa isommin pohdiskella. Josie Silver: Ole minun

Epäuskottava ja turhan pitkä rakkaustarina. Jotenkin en päässyt tähän kirjaan yhtään mukaan. 

Laurie rakastuu mieheen, jonka näkee bussin ikkunasta. Myöhemmin miehestä tulee Laurien parhaan ystävän poikaystävä, mutta Laurien rakkaus ei ole hävinnyt. Kirjan idea on siis mielenkiintoinen, mutta toteutus ontuu. 


Vesa Sisättö: Only in Finland - Suomalaisen järjenkäytön tähtihetkiä

Hauska ja mielenkiintoinen. 


Lisää kirjavinkkejä: 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!