keskiviikko 30. tammikuuta 2019

Runebergintorttu muuttui kääretortuksi



Ohje laskiaispulliin, Runebergin torttuihin ja aurajuustosydämiin löytyy täältä: Helmikuun leivonnaiset


Runebergin kääretorttu 


Vatkaa 4 munaa + 1½dl sokeria. 
Lisää 1 dl mantelijauhetta + ½dl perunajauhoja + 1 tl leivinjauhetta + 1 tl kardemummaa + 1 dl mantelirouhetta. 

Levitää taikina uunipellille, jossa on leivinpaperi. 
Paista 200 asteessa noin 10 minuuttia (tai hiukan alle). 

*

Kumoa torttupohja leivinpaperille, jolle on ripoteltu sokeria. 

*

Levitä jäähtyneelle pohjalle vadelmahilloa ja sen päälle 200g tuorejuustoa, johon on sekoitettu ½dl tomusokeria. 


Kääri rullaksi. 






Tämä postaus on vanha, edellisestä kodista. Ohjeen vuoksi laitoin tämän uudelleen tänne, jos vaikka innoistuisi leipomaan kääretorttua. (Se on leivonnainen, jota teen todella harvoin.)

2 kommenttia:

  1. Kysyisin mistä olet ostanut tuon taulun jossa on kukka vai oletko itse piirtänyt sen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on Desenion valikoimasta! Pieni juliste maksaa 3€ ja keskikokoinen 6€, ei ovat todella edullisia! Seuraavasta postauksesta löydät linkin suoraan tuotteeseen:
      http://lkotona.blogspot.fi/2016/10/en-voisi-olla-onnellisempi-uusia.html

      Poista

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!