keskiviikko 30. tammikuuta 2019

Koti kuntoon ilman rahaaMinna Koivisto: koti kuntoon ilman rahaa tai rakentamista

Sotkuinen tai epäviihtyisä koti aiheuttaa harmia ja tyytymättämyyttä. Itselleni viihtyisä koti on aivan ehdoton, jotta tuntisin elämäni hyväksi. Kodin pitää antaa energiaa, ei viedä sitä. 

No, kuinka siis saada koti kuntoon, tai ennenkaikkea järjestykseen? Kirja sisältää napakasti kirjoittettuja ohjeita ja ideoita kodin järjeestykseen saamiseksi ja järjestyksessä pitämiseksi. 

Jokaiselle huoneelle on oma lukunsa, joten kirjaa voi lukea missä järjestyksessä haluaa. Selkeä rakenne ja tiiviit kappaleet tekevät kirjasta helposti sisäistettävän. 

Kirjan alussa esitellään syitä, miksi koti ei ole kunnossa, ja tietenkin myös erilaisia ratkaisuja ongelmiin. Kirjan neuvojen avulla turhista tavaroista oppii luopumaan. Helpoin ja selkein ohjein kodin kuntoon saattaminen on helpompaa. 

Jotta koti myös pysyisi järjestyksessä, uutta tavaraa tulee ostaa maltilla. Myös tälle aiheelle on oma lukunsa. Kirjaan on listattu kaikki karsittavat ja järjestettävät tilat ja tavarat, mikä helpottaa järjestely- ja karsintatyötä. 

Kirjassa on ideoita tehokkaaseen tilan käyttöön sekä hyviä vinkkejä tavaroiden säilyttämiseen ja sijoittamiseen. 

Kirjan löytää täältä: verkkokatu.fi

Samassa osoitteessa lisää arjen hallintaan liittyviä asioita. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!