lauantai 3. marraskuuta 2018

TeejoulukalenteriJoka joulu tonttu tuo lapsille joulukalenterin. (He saanevat tänä vuonna saman kuin viimeksikin, viimevuotinen diy- joulukalenteri keltaisesta linkistä.)

Itselleni en ole aikaisempina vuosina hankkinut joulukalenteria, mutta tänä vuonna tein poikkeuksen. Minulla on Nordqvistin teejoulukalenteri! Tämä on ihan minun juttu! 

Kalenteri, joka sisältää jotain, jonka voi käyttää, eikä mitään höpötystä tai turhaa. Kosmetiikkakalenteria mietin myös, mutta niissä voi olla aivan turhia tuotteita, joilla en tee mitään. 

Teejoulukalenterin jokaisesta luukusta ilmestyy jokaiselle päivälle erimakuinen tee. (Hiukan oli pakko kurkata jo muutaman luukun sisälle..) Hauska tapa aloitta aamu tai avata luukku vasta töiden jälkeen. 
 

2 kommenttia:

 1. Ihan kiva idea, mutta hiukan minä kyllä kritisoin tuota turhaa roskaa, mikä tuostakin tulee... siis jos jokainen teepussi on vielä pakattu erikseen tuollaseen pahviseen pyramidiin. Plus että onhan tuo pahvihökötys itsessäänkin sitten lopulta ihan roska.

  Huoh, välillä kyllä itseäkin ärsyttää tämä, kun kaikesta tulee huono omatunto... ajoittain tuntuu, että kaikki kiva, kuten nyt vaikka tuollanen teekalenteri, saa aikaan vain sellasen "tämäkin on niin turhuutta"-reaktion. Jotenkin on sellanen "maailma hukkuu roskaan"-fiilis nyt niin vahvasti pinnalla omissa ajatuksissa taas ja joulun tuleminen ei sitä ainakaan poista...

  Älä käsitä väärin kommenttiani. Ei ole arvostelua sinua kohtaan, vaan yleistä mietintää. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuo roskaaminen on kyllä totta! Jos tällaisen tekisi lahjaksi, olisi helppo käyttää kierrätysmateriaaleja.

   Poista

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!