torstai 15. marraskuuta 2018

Pikeeri ja piparien koristelua



Eilisen piparienleivonnan innoittamana (ig: rakastuarkeen) etsin vanhan postauksen, jossa on piparitaikinan sekä pikeerin ohje. Kuvat ovat siis neljän vuoden takaa! 

Kuvioiden täyttämiseen käytettävään pikeeriin laitetaan hiukan vähemmän sokeria ja talon kasaamiseen käytettävään taas hiukan enemmän. 

Talon kasaaminen on helpompaa sulatetulla sokerilla, mutta pikeerillä minä saan hiukan kauniimman lopputuloksen. Piparien koristelu -piparkakkutalon varsinkin- on kärsivällisten ja pikkutarkkojen ihmisten puuhaa. Ei siis minun ollenkaan! No, syötäväksi tämää on tarkoitettu.


Piparienkoristelupikeeri

½ valkuainen
2 dl tomusokeria

sitruunamehua
Vatkaa valkuaista ja tomusokeria noin kolme minuuttia. 
Lisää 5 tippaa sitruunamehua. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!