lauantai 27. lokakuuta 2018

Persoonalliset sisustusjulisteetValmiit julisteet ovat usein kivoja, ja niitä on minullakin vaikka kuinka paljon, mutta onhan tällainen persoonallinen juliste eri tavalla henkilökohtainen. 

Makuuhuoneemme seinälle tuli kaksi julistetta (sen väärässä kohdassa olevan yövalon tilalle). Toisessa on hääpäivämme ja toisessa julisteessa nimiemme alkukirjaimet. Sain nämä Poster Misterin nettikaupasta, jossa on vaikka millaisia personoitavia julisteita. 

Juliste omalla nimellä tai itse valitulla päivämäärällä on ihan mahdottoman kiva idea! Tällainen juliste sopii vaikka hää- tai syntymäpäivälahjaksi, tai muistuttamaan jostain muusta tärkeästä päivästä. Poster Misteriltä voi tilata julisteen myös omasta postinumerosta. (Ja tosi kivoja joulukortteja!) 

Julisteet on suunniteltu ja painettu Suomessa, ja ne valmistetaan vasta tilauksesta (ei hävikkiä - ekologista!) Itsekin toivoin toisen julisteen pystysuoraan, ja se onnistui (vaikka malli olikin vaakasuorassa). 

Nettikaupasta löydät paljon ideoita vaikka isänpäiväksi tai jouluksi! Monen eri tyylisen julisteen valikoimasta voi etsiä itseään miellyttävän ulkoasun. Minua miellyttivät nämä koristeelliset julisteet, mutta modernimpiakin vaihtoehtoja löytyy, samoin värillisiä. Voit myös suunnitella lempimietteestäsi julisteen. Minä muuten keräsin sitaatteja yhteen postaukseen jokin aika sitten, löydät ne täältä: Elämänohjeita

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!