perjantai 19. lokakuuta 2018

Oi, muffinsseja! (Suklaalla, tietenkin!)





Muffinssit ovat siitä kiva leivonnainen, että niitä on helppo ja nopea tehdä. Ja kun itse tekee, saa juuri niin paljon suklaata kuin haluaa! 





Daimsuklaamuffinssit
12 kpl 

200g Daim-suklaata (se Maraboun iso levy siis)
150g voita
1,5 dl sokeria
2 kananmunaa
3,5 dl vehnäjauhoja
2tl leivinjauhetta
2,5 rlk kaakaojauhetta
1,5 dl maitoa

Säästä suklaalevystä 12 palaa, ja rouhi loput. 

Vaahdota voi ja sokeri. 
Lisää kananmunat. 

Yhdistä kuivat aineet ja lisää taikinaan maidon kanssa. 
Sekoita joukkoon suklaarouhe. 

Nosta muffinssivuokiin nokare taikinaa, laita päälle suklaapala ja päälle vielä lisää taikinaa.

Paista 225 asteessa noin kymmenen minuuttia. 

Muffinssit ovat parhaita, kun ne eivät paistu ihan kuiviksi asti. 






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!