lauantai 15. syyskuuta 2018

Onneen tarvitaan yksi omenapuu
Olen lapsesta saakka halunnut omenapuun tai jonkin muun hedelmäpuun. Siellä, missä olen kotoisin, ei kasva muuta kuin koivuja, kuusia, mäntyjä ja pihlajia. Muistan jo kuudennella luokalla Helsingin matkalla kuvanneeni kaikkia ihania puita, mitä siellä kasvoi. Edelleen poppelit, tammet ja muut erikoisemmat puut ihastuttavat minua. 

Siksipä onkin ihanaa, että pihalla kasvaa nyt yksi omenapuu. 

En tosin osannut arvata, kuinka valtava määrä siitä tulee omenoita. En ennätänyt tänä vuonna niistä mitään tekemään, mutta ensi vuonna teen niistä varmasti vaikka mitä. 

Ensimmäinen kuva on muuten otettu juuri, kun olen tullut ensimmäisen kerran tänne uuteen kotiin. Olen herännyt aamuyöllä, ajanut yli viisisataa kilometriä ja juuri istahtanut takapihan riipputuoliin. Mikä fiilis! 

Uusi piha on ihana. Voi kun ennättäisin olla siellä enemmän. Alkava syksy on ihana. Toivottavasti minulla on ensi vuonna paremmin aikaa nauttia pihasta omenapuineen ja tammineen. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!