keskiviikko 5. syyskuuta 2018

Meidän uusi koti on suloinen kuin karamelli
Ihastuin meidän uudessa kodissa siihen, että se on niin suloinen. Se on kodikas ja täynnä kivoja yksityiskohtia. 

Meidän vanha koti oli myös tosi hyvä koti. Siellä oli ihan hirmuisesti säilytystilaa, ihanat seinäpaneelit ja metsä takapihalla. Mutta siitä puuttui sellainen fiilis.. En oikein osaa kuvailla, mutta esimerkiksi keittiöön en ollut koskaan tyytyväinen. Se oli liian iso ja kolkko. 

Tämä uusi koti on oikeasti aika vanha, paljon vanhempi kuin vanha koti. Asumme nyt rintamamiestalossa, kolmessa kerroksessa. Ylimmässä kerroksessa on pieni aula (en ole vielä keksinyt tälle huoneelle parempaakaan nimeä), jossa voi katsoa telkkaria. 

Ikkunassa on kukkaverhot ja seinissä paneelit. Ihanan kodikasta, ihan mummolatunnelmaa. Edellisestä kodista tuotu pionitaulu sopii tänne hyvin (joku päivä ehdin kiinnittämään sen seinällekin).  

Aikamoinen kiire on ollut, aloitin yllättäen uudessa työssä heti muuton jälkeen. Illat meinaavat loppua kesken. Silti on ollut pelkästään ihanaa muuttaa. Täällä on tosi kivat lenkkipolutkin, olen kuvannut niitä joka ilta instagramiin (rakastuarkeen). Sieltä löydät muuten kuvia makuuhuoneestakin! 2 kommenttia:

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!