sunnuntai 9. syyskuuta 2018

Liikunta ei ole tärkeää vain liikunnan takia

 Uudelle paikkakunnalle muuttamisessa on monta jännittävää asiaa. Minua jännitti ehkä eniten, onko täällä kivat lenkkipolut. 

Lenkkeilystä on tullut minulle tosi tärkeää. Olen aina lenkkeillyt, lähinnä siksi, että ihmisen pitäisi liikkua. En isommin nauti itse liikkumisesta, vaan enemmänkin maisemista. Kaikista ihanista yksityiskohdista. Lenkkeily on minulle esteettinne kokemus. 

Toisekseen lenkkeilystä on tullut nyt niin tärkeää, koska lenkkeilyseureni on mitä parhainta. Käyn lenkillä aina mieheni kanssa. Nykyisin se onnistuu, koska lapset ovat niin isoja, että he voivat jäädä kotiin. Lenkillä olemme siis ihan kahdestaan. 

Olen niin onnellinen, kun täällä meidän uudella asuinpaikalla on niin kivat lenkkeilypolut! Samaa reittiä ei tarvitse palata takaisin, mistä on tullutkin. Voi käydä metsässä, montaa eri reittiä pitkin. 

Ihan parasta. 

 2 kommenttia:

  1. Ihania luontokuvia! Minulle on myös tärkeää lenkkiympäristö ja hakeudun aina metsään tai meren rannalle juoksemaan.

    VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!