tiistai 21. elokuuta 2018

Meidän koti ei ole enää meidän

Meidän koti ei ole enää meidän. 

Tähän tulee uudet asukkaat ihan pian. Me asumme siis jonkun muun kodissa, vaikka tämä on ollut meidän koti yli seitsemän vuoden ajan. 

Aluksi tykkäsin tästä talosta ihan tosi paljon. Tässä kodissa on ollut tosi toimiva pohjaratkaisu, ihan hirmuisesti säilytystilaa ja takapihalla pieni metsä. Jossain vaiheessa rupesin kuitenkin kaipaamaan enemmän kodikkuutta.

Tässä kodissa syntyi nuorin poikani (tai no ihan sairaalassa hän syntyi, mutta ymmärrätte mitä tarkoitan). Tähän kotiin liittyy paljon hyviä muistoja. 

Mutta, siltikään minulla ei ole ollenkaan haikea olo tästä kodista luopuessa. Rakastan uusia alkuja. Pidän muuttamisesta. Odotan innokkaasti tulevaa. (Vaikka se on täynnä epävarmoja asioita.) 


Tähän väliin kirjavinkki niille, jotka haluavat myydä kotinsa itse. 

Kaisa Liski: Näin onnistut asuntokaupoissa

Tietoa ja vinkkejä asunnon myyntiin. Mitä asioita kannattaa tarkastaa, mitä myyjä on velvollinen kertomaan, mitä asuntokaupassa voi mennä vikaan.. Kirja on kevyttä luettavaa, mutta asia on painavaa. 

10 kommenttia:

 1. Oi! Mihinkäs te sitten muutatte? Ja milloin? Toivottavasti esittelet pian uuden kodin! Voi että, minustakin olis niin kiva muuttaa... uudet alut on ihania! Mukavaa muuttoa teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heli! Me muutetaan perjantaina, ja heti kun ennätän, esittelen uuden kodin! Me muutetaan aika kauas nykyisestä asuinpaikasta, Kajaanista Hämeenlinnan lähelle. En malta odottaa, että olisi perjantai, ja päästään "uuteen" kotiin!

   Poista
  2. Ooh, teillähän on sitten edessä ihan totaalinen elämänmuutos, kun niin pitkä on muuttomatkakin!! Jännittävää!! Voin kuvitella, että sinun järjestelmällisyydellä muutto sujuu kuin vettä vaan, vaikka onkin ehkä astetta vaativampi pitkän matkan takia. Ei muuta kun kovasti iloa hommaan!

   Poista
  3. Jännittävää, mutta hyvällä tavalla! Muuttopuuhat on sujuneet tosi hyvin, kuvasin tänään pienen videon, jospa ehtisin sen aamulla laittaa youtubeen. :)

   Poista
 2. Onnea uuteen kotiin!


  VastaaPoista
 3. Onnea uuteen kotiin!

  VastaaPoista
 4. Ai te saitte talon myytyä ja muutatte vai joko olette muuttaneet? Ja kauaskin vielä. Onnea uusiin tuuliin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myytiin joo, ja muutettiin uuteen paikkaan! Kiitos onnen toivotuksista!

   Poista

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!