torstai 24. toukokuuta 2018

Mitä lahjaksi opettajalle? (Käsintehtyä luomua)


Jokakeväisen keskustelun aika. Mitä lahjaksi opettajallle? 
(Kouluun tai päiväkotiin)

Osan mielestä ei mitään. Se on ihan ok. Kyllä työntekijät palkkansa saavat, eivätkä he odota mitään muistamista. Mutta osan mielestä jotain on kiva antaa (ja osan mielestä jotain kuuluu antaa). 

Mitä mieltä sinä olet? 

No, itse olen varmaan joka joulu ja kevät muistanut lasteni opettajia. Samalla opetan lapsiani kiittämään, sillä koen, että he ovat saaneet koulusta ja päiväkodeista tärkeitä asioita. Lapset saavat itse viedä muistamisen.


Koska päiväkodissa on töissä useampi aikuinen, jopa samassa ryhmässä, en ole aina hankkinut heille jokaiselle omaa lahjaa. Päiväkodit eivät mene kesäksi kiinni, eivätkä työntekijät jää lomille kevätjuhlan aikaan. Sinne sopii siis yhteislahjakin. 

Luksuskahvi tai -tee ilahduttaa kahvitauolla kaikkia tasapuolisesti. Suklaa on aina hyvä valinta, erityisesti käsintehty.  


Mokkapuun luomukahvit paahdetaan käsityönä Kustavissa. Saaristolaiskahvissa maistuu neilikka, inkivääri ja punaiset marjat, Möksämokassa (joka on myös kiva tuliaisidea) taasen kermainen suklaa. 

Käsintehdyt luomusuklaat ovat vegaanisia, gluteenittomia ja soijattomia. Suklaalevyissä on monia herkullisia makuja, ja ne ovat todella kauniita. Mokkapuulta löytyy myös valikoima teelaatuja. 


Postauksen tuotteet MokkapuuEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!