maanantai 9. huhtikuuta 2018

Tehokasta ihonhoitoa Madaran tuotteilla

Kuinka en ole aikaisemmin löytänyt näitä Madaran tuotteita? Aivan mahtavia!  Ihastuin, rakastuin, mitä ylisanoja nyt vain! Toimivia ja tehokkaita! Hyväntuoksuisia! Kivat pakkaukset! Sopii myös miehille! 

Sain Ruohonjuuresta testattavaksi Madaran ihonhoitotuotteita, ja tämä merkki vakuutti minut niin perinpohjaisesti, että aion kokeilla muitakin Madaran tuotteita. 

Kasvojen puhdistukseen sain kokeiltavaksi kaksi naamiota. Molemmat toimivat erittäin hyvin. Aluksi ne hiukan kihelmöivät iholla, ja lopputulos näkyi kasvoilla heti: iho oli heleämpi. 

Vihreässä purkissa oleva Madaran kirkastava kuorintanaamio toimii kolmessa minuutissa, kirkastaen ja virkistäen ihoa. Naamio poistaa kuolleita ihosoluja ja syväpuhdistaa ihoa. Iho tuntui käytön jälkeen pehmeältä ja raikkaalta. Plussaa hyvästä, mutta miedosta tuoksusta. 

Mustan purkin Hiili- ja mutanaamion vaikutusaika on kymmenisen minuuttia. Naamio poistaa epäpuhtauksia ihosta. Tuote on aika tuoksuton. Pakkaus on todella kivan näköinen mattapinnallaan, sen kehtaa jättää pöydällekin. 

Nämä molemmat tuotteet ovat vegaanisia. Ne sopivat sekaiholle, ja niiden luvataan poistavan ikääntymisen merkkejä (juonteita) ja epäpuhtauksia. Tuotteet on suunniteltu ikääntyvälle iholle (heh, kuulun kohderyhmään). 


Kahden tehokkaan naamion lisäksi Madaralla on kaksi toimivaa kosteusvoidetta. Naamion jälkeen iho imaisi kosteutuksen nopeasti, eikä iho jäänyt tahmeaksi. 

Smart antioxidants kosteuttava emulsio sisältää luonnollisia antioksidantteja, kuten jäkälää, sammalta ja saniaista. Tämäkin tuote sopii sekaiholle, kuten nämä kaikki tässä postauksessa esitellyt tuotteet. 

Pihlaja daily defence voide sopii kuivalle iholle, niin kasvoille kuin vartalollekin. Voiteessa on kiva, mutta mieto tuoksu. Nopeasti imeytyvä voide sopii koko perheelle. Voide on oikea monitoimituote! Lisäksi voide on vegaaninen ja Ecocert-sertifioitu. Suosittelen! 


tuotteet saatu / Ruohonjuuri


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!