torstai 5. huhtikuuta 2018

Maaliskuu meni näin

Huhtikuuta ollaan eletty kohta viikko, mutta silti vielä pieni katsaus maaliskuuhun ja to do - listaani. Sain taas raksittua pari kohtaa listastani, mutta paljon on vielä tekemättä. 

Kohta 1: Käy jossain uudessa paikassa

Kävin Hyvinkäällä, jossa en ole koskaan käynyt, tapaamassa muita Perheblogilaisia. Tämä lasketaan uudeksi paikaksi, tosin toivon, ettei tämä jää vuoden ainoaksi uudeksi paikaksi! 


Kohta 3: Lue hyviä kirjojaKohta 5: Näe S-muru (eli minun serkku ja ensimmäinen ja paras ystävä) 

Tämä oli kuukauden paras juttu! Me nähdään aivan liian harvoin, mutta nyt meillä oli neljä yhteistä päivää aikaa höpötellä! 


No, lenkkeilyn määrä on kasvanut. Tärkein syy on hyvä lenkkeilyseura (oma mies) ja toisena valon määrä. Pimellä ei huvita mennä ulos, mutta valoisalla enemmän. No ihan virallisesti ei tullut käytyä retkellä (koska meillä ei ollut eväitä mukana), mutta olemme käyneet hiihtämässä ja luistelemassa ja laskemassa mäkeä. Ja kävimme makkaranpaistoretkellä lapsuudenkotini takapihalla! On vietetty nimipäivää ja pääsiäistä. Aprillipäivä tekee poikkeuksen, sillä siitä päivästä en pidä yhtään. Pilojen pitää olla kivoja, niin että muilla tulee hyvä mieli, sitten saa aprillittää. 


Kohta 15: Ilahduta joka kuukausi jotakin 

Tällä kertaa ilahdutin erityisesti tätä S-serkkuani (ja samalla itseäni), mutta muistin myös yhtä syntymäpäiväsankaria ja yhtä nimipäiväsankaria. Blogin lukijoita en muistanut arvonnalla, mutta laitan nyt pari lippua Lapsimessuille arvottavaksi viikonloppuna! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!