tiistai 17. huhtikuuta 2018

Kevättä kotiin Desenion julisteilla (ja 25% alekoodi)Ihanat Desenion julisteet tuovat kotiin keväistä ilmettä helposti. Valikoimissa on paljon eri tyylisiä julisteita, joista valitsin muutaman ajatusmaailmaani sopivan tekstijulisteen ja lisäksi vaaleanpunasävyisiä kukkajulisteita.  

Erityisesti isoin kukkajuliste on saanut kehuja. Pienellä muutoksella koko olohuone muuttui raikkaammaksi ja keväisemmäksi. Desenio halusi tarjota myös teille alekoodin. 

Koodilla rakastuarkeen saat 25% alennusta. 
Koodi on voimassa vain 17. - 19.4. eli torstaihin saakka. 

(Alekoodi ei koske kehyksiä eikä handpicked-julisteita.)
Kaikki tekstitaulut löydät täältä. Minun julisteeni ovat nimeltään Hygge, Live more, Lagom ja I only drink champagne. Suloinen kettutaulu löytyy nimellä Little fox. 

Kukkajulisteet löytyvät tästä linkistä, ison taulun nimi on There's beauty (sen voi laittaa seinälle pystyynkin) ja pienemmän nimi on Bed of flowers. Täältä löydät kaikki julisteet. 

Myös julisteiden kehykset ovat Desenion valikoimasta. Toimitus oli nopea, ja kun kehykset tilasi samasta paikasta, sai julisteet nopeasti esille. Ainoa vaikea asia oli koittaa valita todella laajasta valikoimasta ne parhaimmat julisteet! 


Yhteistyössä Desenio


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!