perjantai 9. maaliskuuta 2018

Talvilomalla

 

Kyllä on loma ihana. Se, kun saa aamulla nukkua niin pitkään kuin jaksaa ja vielä senkin jälkeen vötkistellä sängyssä. 

Se, kun saa juoda aamuteen rauhassa eikä ole kiire minnekään. Siinä sitten teen jälkeen rupeaa mietiskelemään, mitä tänään tekisi vai tekisikö mitään. Lomalla ei todellakaan aina tarvitse tehdä jotain. (Ainakaan tällaisella viikon lomalla.) 

Kiireettömyys on minulle koko ajan tärkeämpää. En minä nuorempana osannut ajatella, kuinka paljon kaipaan kiireettömyyttä. Ehkä silloin aikaa oli enemmän, tai siis tekemistä vähemmän.

Onneksi tässä on tulossa vielä pitkä viikonloppuvapaa pääsiäisen aikaan ennen kesälomaa (johon tuntuu olevan todella pitkä aika - täällä ei ole yhtään edes kevät vielä).

Jos talviloma olisi kaksi viikkoa, lähtisin varmasti jonnekin lämpimään. Viikossa ei oikein ennätä, täältä kun menee pelkkiin matkoihin kaksi päivää. 

Jos sinulla oli talviloma, toivottavasti ennätit rentoutua sen aikana ja tehdä jotain, mistä nautit! 

2 kommenttia:

 1. Meillä oli loma viime viikolla. Odotin sitä kovasti, mutta en kyllä tuntenut mitenkään rentoutuvani sen aikana. Koko ajan oli jotain puuhaa, enkä oikein osannut ottaa rennosti. Tavallaan tykkäsin puuhata, mutta sellanen ihan vaan oleminen kyllä puuttui mun lomasta. Olinkin sunnuntaina väsyneempi kuin aikoihin...

  Ahdistaa jo ajatella kesää. Olen opintovapaalla nyt, mutta kesällä pitäisi kai palata töihin... Ja jos en saa uuden alan työtä, joudun sitten mennä vanhaan, eli kauppaan. (Niin tyhmää!! En halua!!) On mulla kyllä kesälomaakin siellä odottamassa, mutta ei se paljon lohduta. No, pitää yrittää mennä päivä kerrallaan nyt ja nauttia joka ainoasta vapaahetkestä, mitä eteen tulee. On tämä opiskelu kuitenkin erilaista, kun tämä on säännöllistä ja viikonloput vapaana. Ja täytyy opetella myös relaamaan...

  Sinun loma kuulostaa kivalta. Tuollasta sen olla pitääkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten inhottavaa, ettei sun loma ollut rentouttava! :( Toivottavasti löydät nyt arjesta sellaisia hetkiä, että pääset levähtämään tai rentoutumaan. Ja toivottavasti asiat ratkeaa kesän osaltakin parhain päin, että saat jonkun kivan työn, nyt sormet ristiin!

   Poista

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!